Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Електричне простирадло Electric Blanket 150x120 см - електричний матрас для ліжка

Код товару: 1007450

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У холодні вечори, особливо осінні і зимові, хочеться знайти тепле затишне містечко. Ви можете організувати собі його прямо вдома, в улюбленому ліжку. А також створити затишне тепле гніздечко для свого малюка.

Електропростирадло - відмінний вибір для кожної родини. З ним ваше ложе завжди буде теплим і комфортним

Поганий настрій, втому, нездужання, дратівливість - все як рукою зніме. Таке простирадло безпечне у використанні. Має лікувальні властивості. Впливає на систему кровообігу організму, що значно покращує ваше здоров'я і здоров'я вашої дитини. Ви ніколи не пошкодуєте про своє придбання. Простирадло м'яке, легке, дуже приємне на дотик. Вашому тілу і тілу вашої дитини буде де розслабитися і отримати релакс.

Якщо ви забули про солодкі кольорові сни, тепер все зміниться. З таким аксесуаром ваші сни будуть насиченими та яскравими. Сон стане міцним і спокійним. Так само простирадло приваблює своїми квітами, що не тільки підніме вам настрій, але і прикрасить вашу спальну або дитячу кімнату. Яскраві кольори будуть завжди радувати вас і вашу дитину.

Кольорова простиня з підігрівом – практичний немаркий варіант, який стане відмінним рішенням для справжньої господині

Вирішили відправитися на відпочинок, у відрядження, – простирадло electric blanket завжди з вами! Зручний розмір 150х120 робить простирадло компактним і містким. Вона поміститися навіть в невелику сумочку і завжди, в потрібний момент, буде під рукою. Так само електропростирадло буде відмінним подарунком на будь-яку подію вашої родини або друзів і близьких. Унікальність, практичність, незамінність, відмінна якість роблять електропростирадло electric blanket кращим вибором як для себе, так і на подарунок.

Температура простирадла близька до температури людського тіла, а тому не залишить опіків і не завдасть дискомфорту під час сну. Електропростирадло захистить вас і вашу дитину від холоду і доставить максимум задоволення. Поспішайте зробити свій вибір і ви не пошкодуєте. Доступна ціна, відмінна якість і супер придбання для вашого будинку.

Простирадло з підігрівом, технічні характеристики:

  • Перемикач: 2-x режимний.
  • Потужність: 86 W;
  • Живлення: мережа 220 V;
  • Розміри: 150 x 120 см;
  • Довжина зовнішнього дроту: 1.4 м;
  • Вага: 1.1 кг.

Ковдра з підігрівом, комплектація:

  • Простирадло з підігрівом.





Електричне простирадло Electric Blanket 150x120 см - електричний матрас для ліжка
Електричне простирадло Electric Blanket 150x120 см - електричний матрас для ліжка