Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Енергозберігаючий пристрій Power Saver

Код товару: 1000030

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики енергозберігаючого приладу Power Saver:

однофазний, для номінальної напруги 90-240 Вт;
працює при температурі -25 С, +60 С;
допустиме навантаження 5 кВт або 19 кВт;
вологість повітря: менше 85:;
частота 50 - 60 Гц
потужність ≤ 15000 Вт
сертифікація NO WT063000465
розміри 12 х 7 х 4;
вага 0,22 кг.

Виявляється, що, навіть використовуючи всі сучасні технічні новинки по максимуму, у вас є можливість істотно економити на електриці.

Єдине, що для цього потрібно, купити енергозберігаючий пристрій POWER SAVER.

Цей прилад був створений зовсім недавно з однією єдиною метою - економити електрику, істотно знижуючи рівень її споживання. Але насправді power saver save electricity energy не тільки економить електроенергію, але і захищає вашу техніку і лампи від перепадів напруги. Оскільки саме вони найбільш згубні для основних вузлів техніки та електроламп всіх типів. Вибираючи такий пристрій економії електроенергії, ви вибираєте збереження своєї техніки і ламп, тому що вони більше не піддаються дії цих перепадів і не виходять раптово з ладу. Енергозберігаючий пристрій можна і потрібно використовувати на дачі або квартирі, будинку або котеджі, офісі або гаражі.
При цьому ви абсолютно нічого не порушуєте, не впливаєте на покази лічильника і не плямуєте совість, оскільки основний вплив приладу стосується нормалізації та удосконалення структури електричного струму. Енергозберігаючі прилади абсолютно безпечні і призначені для постійного використання в цілодобовому та щоденному режимі. Як би це не звучало парадоксально, але енергозберігаючий пристрій POWER SAVER для роботи зовсім не використовує електроенергію.

Енергозберігаюче пристрій POWER SAVER сподобається вам з першого погляду.

Але як він може не сподобатися? Адже цей прилад захищає вашу техніку від імпульсних стрибків напруги і продовжує термін її життя. Він же допомагає економити на витратах з оплати електроенергії, тільки перерозподіляючи реактивну потужність і підвищуючи коефіцієнт ефективності роботи самих електроприладів. Це безпечний апарат, який працює сам по собі і не вимагає стороннього втручання. По техніці безпеки краще всього його підключати до найближчої від лічильника розетки. Цей універсальний однофазний прилад можна назвати універсальним, адже він зберігає працездатність при номінальній напрузі в діапазоні 90-240 Вт.
 





Енергозберігаючий пристрій Power Saver
Енергозберігаючий пристрій Power Saver