Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Епілятор SURKER SK-306 - 3 В 1

Код товару: 1000753

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Мати гладку шовковисту шкіру хоче кожна жінка. Однак банальне гоління не дає достатнього ефекту, оскільки дозволяє позбавитися від волосинок всього на пару днів і після цього процедуру необхідно повторювати знову. До того ж, разом з волосками, лезо зрізає верхній шар шкіри. Постійне гоління негативно відбивається на здоров'ї шкіри.
Якщо ви хочете виглядати бездоганно і дбаєте про свою шкіру, рекомендуємо сучасний ефективний епілятор купити. На сьогоднішній день однією з кращих моделей визнаний SURKER SK-306 - 3 В 1, розроблений для делікатного видалення волосся в будь-якій області.

Особливості конструкції домашнього епілятора

Домашній епілятор має унікальну конструкцію, завдяки якій він може працювати в двох режимах:

  • в режимі електричної бритви,
  • в режимі тріммера.

Завдяки наявності вбудованого акумулятора, прилад можна використовувати не тільки вдома, але і в поїздках. Поставивши пристрій на зарядку протягом 6-8 годин, ви зможете користуватися ним протягом 40 хвилин в умовах відсутності доступу до електричної мережі.

Ефективність використання домашнього епілятора

Представлена модель особлива тим, що може використовуватися не тільки для ретельного видалення волосся на руках і ногах, а й в делікатних зонах:

  • в зоні бікіні,
  • під пахвами,
  • над верхньою губою,
  • на переніссі,
  • на підборідді,
  • на щоках.

Прилад видаляє волоски разом з коренем, тому вони знову з'являються тільки через кілька тижнів. Постійне травмування волосяного фолікула призводить до того, що волосинки виростають кожен раз все тонше і м'якше і поступово перестають рости зовсім.