Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спортивна гантель Shake Weight (Шейк Вейт) чоловіча модель

Код товару: 1000145

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Гантель Shake Weight (Шейк Вейт) відео:

Здоров'я і краса людини не є тими характеристиками, які не змінюються з часом. За здоров'ям потрібно стежити, підтримувати його. Для краси тіла також необхідно прикладати чимало зусиль, тому що навіть якщо вам від природи дано красиве тіло, під впливом неправильного харчування, стресів, малорухливого способу життя ця краса стане в'янути.

Для того щоб підтримувати своє тіло в тонусі, необхідні тренування і ефективні тренажери, як спортивна гантель Shake Weight чоловіча модель.

Ця гантеля-гиря зовні практично нічим не відрізняється від зазвичай гантелі і може так само успішно використовуватися для тренування м'язів рук і передпліччя. Але даний тренажер на порядок ефективніший і зручніший традиційних гантелей. Секрет унікальності тренажера полягає в використовуваної технології динаміки - при русі гантелі рухаються, в тому числі, і за інерцією, що робить тренування набагато більш ефективними.

Спортивна гантель Shake Weight чоловіча модель дає відчутні результати при мінімальних витратах часу на тренування.

До того ж з такими гантелями ви можете займатися де завгодно: вдома під час ранкової зарядки, на роботі, щоб зняти заціпеніння в м'язах після тривалого сидіння. Це дозволяє поєднувати приємне з корисним: коли ви йдете в тренажерний зал, ви витрачаєте гроші і час, і не тільки на відвідини, але і на те, щоб кілька разів на тиждень дістатися до залу. Ці гантелі знімуть необхідність в таких витратах, тому що з ними ви можете займатися вдома абсолютно безкоштовно, досягаючи тих же результатів, що і в залі. Спортивна гантель Shake Weight чоловіча модель - це ідеальний інструмент для створення ідеального, накачаного тіла і одночасної економії часу. І для цього вам потрібно витрачати на тренування в день не більше 10 хвилин. Заняття з гантелями задіють всі групи м'язів рук, плечей та передпліч, швидко надаючи біцепсам і трицепсам необхідну рельєфність.

Спортивна гантель Shake Weight чоловіча модель володіє цілим рядом переваг, першим серед яких є приємна вартість.

Гантелі прості, використовувати їх - одне задоволення, тому що за рахунок нової динамічної технології для хорошого результату досить займатися лише по 6-10 хвилин в день. При цьому ефективність гантелей набагато вище, ніж у звичайних гир, притому, що вони до того ж безпечніші, а ще - економлять ваш дорогоцінний час.
 





Спортивна гантель Shake Weight (Шейк Вейт) чоловіча модель
Спортивна гантель Shake Weight (Шейк Вейт) чоловіча модель