Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скарбничка поліцейська машинка - сейф для дітей з купюроприймачем Cash Truck NO.06688-19

Код товару: 1007576

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Скарбничка поліцейська машинка - сейф для дітей з купюроприймачем Cash Truck NO.06688-19"


Опис

Сейф машинка - це своєрідні скарбнички для дітей.

Перед нами не просто дитячий сейф, а солідна і оригінальна іграшка. Це не скарбничка дитяча, в якій дитина може зберігати тільки монети, це сейф, де можна заховати ще й купюри, коштовні прикраси і т.д. До речі, виріб оснащено спеціальним електронним механізмом, за допомогою якого відбувається прийом банкнот. Здійснюється це за таким же принципом, як працюють термінали в банках. Дитина піднесе купюру, і апарат її забере.

Хоч перед нами сейф дитячий, він має справжній кодовий замок.

Якщо дитина не введе правильну комбінацію цифр, двері не відчиняться. Іграшка має і свою систему безпеки. Наприклад, якщо ваші син або дочка забудуть закрити дверцята, вона буде пищати, нагадуючи про себе. До речі, цей іграшковий сейф можна навіть зламати по-справжньому. Це можна зробити, коли дитина забула код або хоче пограти в бандита. Для злому сейфу необхідно витягти батарейки з нього, тоді код скинеться до заводських налаштувань і буде складатися з чотирьох нулів - 0000. Тобто якщо ви вирішили купити скарбничку дитячу, але хвилюєтеся, що потім не зможете дістати з неї купюри цілими і неушкодженими, боятися не варто. Більш того, дарувати таку іграшку можна не тільки малюкам, але і дорослим. У сейфі можна зберігати навіть ваші заощадження. Погодьтеся, справжній злодій, який увірвався в вашу квартиру, навряд чи може припустити, що накопичення ви зберігаєте в іграшці.

Змінити пароль сейфа ви можете на будь-яку комбінацію з 4 символів. Для цього лише знадобиться виконати кілька простих дій. Введіть «0000», відкрийте дверцята сейфу, потім затисніть «*». Як тільки побачите, що світлодіоди почали блимати, не відпускаючи кнопку «*», придумайте і введіть новий пароль. Потім все так же утримуючи кнопку «*», натисніть на «#». І все, ваш новий пароль вже дійсний.

Машинка сейф є не тільки захоплюючою для дітей, а й корисною.

Як тільки малюки починають цікавитися матеріальними цінностями, за допомогою подібної іграшки у них можна буде виховувати почуття ощадливості, прищеплювати поняття цінності грошей. Даний сейф скарбничка для дітей виготовлений з міцних і довговічних матеріалів. Корпус являє собою пластик, запірний механізм електричний. Іграшка оснащена звуковим супроводом, має кілька слотів - як для прийому монет, так і для прийому купюр. Такий дитячий сейф скарбничка працює завдяки 3 батарейкам типу АА/акумуляторної батареї. Вага іграшки невелика і становить всього півкілограма, габарити досить компактні - 28.5 см × 15 см × 13 см. Ну а купити дитячий сейф скарбничку виробник рекомендує для дітей віком старше 3 років.

Сподобається дитяча скарбничка і дівчаткам, і хлопчикам, адже тепер вони зможуть зберігати всі цінні речі саме в ній.

Більш того, такий іграшковий сейф може стати головним атрибутом у багатьох дитячих рольових іграх. Ну а купити дитячий сейф за найнижчою ціною в Україні ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо вам високу якість іграшки і швидку доставку в будь-який куточок країни. Купуйте таку іграшку для своєї дитини, і в якості подарунка дітям своїх друзів або родичів. Ця функціональна і корисна іграшка гарантовано сподобається кожному малюку. Діти оцінять її по достоїнству і точно не залишать припадати пилом в кутку. Скарбничка для дітей стане улюбленою іграшкою в будинку.

Музичний режим. Для включення музичного режиму слід натиснути кнопку «*». Тепер, натискаючи кнопки з цифрами, Ви зможете програвати різні передвстановлені мелодії. Вихід з музичного режиму проводиться шляхом повторного натискання кнопки «*».

Дитяча скарбничка з електронним кодовим замком, характеристики:

  • Колір:
    • Чорний:
    • Білий;
  • Матеріал - пластик.
  • Тип запірного механізму: електричний;
  • Звуковий супровід: так;
  • Можливість зміни пароля: так;
  • Слоти для прийому грошей: банкноти, монети;
  • Джерело живлення: батарейки АА 3 шт. (в комплект не входять) або 1 акумуляторна батарея (входить до комплекту);
  • Габаритні розміри: висота - 15 см; ширина - 28.5 см; глибина - 13 см;
  • Вага: 540 г;
  • Вікова група: для дітей від 3-х років.

 Дитячий сейф, комплектація:

  • сейф;
  • 2 купюри;
  • Інструкція (англійською мовою);
  • Акумуляторна батарейка (1 шт.) та USB кабель;
  • Картонний пакувальний бокс.

Для зміни пароля на сейфі, необхідно виконати кілька простих дій (як поміняти пароль на сейфі):

  1. Ввести 0000 та натиснути відбиток пальця;
  2. Відкрити дверцята сейфу;
  3. Затиснути і не відпускати кнопку "*" (почнуть мигати зелений і червоний світлодіоди);
  4. Не відпускаючи кнопку "*" ввести новий пароль складається з 4-х цифр;
  5. Не відпускаючи кнопку "*" натиснути кнопку "#" (перестануть блимати зелений і червоний світлодіоди).
  6. Для скидання пароля до встановленого заводського (0000) слід витягти батарейки і вставити їх знову (пароль буде скинутий до "0000").





Скачати інструкцію до товару: "Скарбничка поліцейська машинка - сейф для дітей з купюроприймачем Cash Truck NO.06688-19"


Скарбничка поліцейська машинка - сейф для дітей з купюроприймачем Cash Truck NO.06688-19
Скарбничка поліцейська машинка - сейф для дітей з купюроприймачем Cash Truck NO.06688-19