Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Хула-хуп для аеробіки Big Ball Magnet Hoop

Код товару: 1000509
Опис

Вага 2 кг.
Діаметр 110 см.

Вig Ball Magnet Hoop - це обруч, який наділений масажним ефектом.

Його використовують як у домашніх умовах, так і на заняттях аеробікою. Дамочки, які турбуються про зайву вагу, зможуть позбутися від нього в найкоротші терміни з застосуванням цього чудо винаходу. З даним обручем можна забути про зайві кілограми, адже він підтягне, зміцнить м'язи тіла і подарує гарне самопочуття.

Фігуру можна відновити, а також удосконалити її контури. При заняттях з цим обручем не знадобиться консультація інструктора. Заняття з обручем можна заповнити танцювальними рухами, врахуйте тільки його розмах і підберіть просторе місце для занять. Обруч Big Ball Magnet Hoop корисний для дітей і дорослих, адже крім позбавлення від зайвої ваги, він позитивно впливає на серце і дихальну систему. Під час тренувань зміцнюються серцеві м'язи, і посилюється вентиляція легенів.

Яку ж користь приносить обруч для тренувань:

  • Знижує вагу;
  • Покращує пропорції;
  • Не тисне на внутрішні органи, а лише позитивно впливає на них;
  • Тренування дихальної та серцево-судинної системи, вестибулярного апарату.

Big Ball Magnet Hoop включає в себе 8 пластикових елементів, тому його так легко транспортувати і зберігати. Обруч оснащений магнітами, що дозволяє поліпшити кровообіг, постачання шкіри киснем.

Якщо ви зважилися купити обруч Big Ball Magnet Hoop, то слід врахувати факт, що його підбирають згідно вашій вазі.

Новачкам варто звернути увагу на обручі малих і середніх ваг. Чим він важчий, тим більше користі принесе тренування, але на початковому етапі з важким обручем і навантаженнями можна не впоратися. Через важкий обруч і відсутність досвіду в його застосуванні можуть виникнути синці та забої на тілі. Для дітей рекомендується застосовувати обруч вагою 1 кг, новачкам 1.1-1.5 кг, ті, хто в хорошій фізичній формі можуть дозволити собі 1.6-2 кг, а ось досвідчені люди, які відвідали вже не одне тренування, можуть дозволити собі обруч і важче.





Хула-хуп для аеробіки Big Ball Magnet Hoop
Хула-хуп для аеробіки Big Ball Magnet Hoop