Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Йогуртниця домашня Fujika S17

Код товару: 1002576

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Йогурт – це не тільки дуже смачні, але і надзвичайно корисні ласощі. Він стабілізує роботу кишечника і всього травного апарату, насичує організм білками, жирами і корисними мікроелементами. Але, дійсно корисним йогурт може бути тільки якщо він повністю натуральний. Тобто, приготований самостійно. Адже скільки б нас не запевняли в рекламі різних йогуртів про їх натуральність і користь, все одно будь-який магазинний продукт містить консерванти, регулятори, стабілізатори, ароматизатори і підсилювачі смаку. Так що готуйте йогурти вдома. Тим більше що робиться це дуже просто за допомогою спеціальної йогуртниці.

Готувати йогурт в йогуртниці легко і просто

  • Щоб приготувати йогурт в йогуртниці не потрібно мати які-небудь спеціальні навички. Робиться це так просто, що Ви з першого разу неодмінно отримаєте чудовий результат. Процедура приготування така:
  • Підготуйте молоко. Якщо воно сире або пастеризоване його необхідно прокип'ятити і остудити. Супер пастеризоване молоко кип'ятити не потрібно. Температура молока повинна бути трохи вище кімнатної – приблизно 40°C. У занадто гарячому або дуже холодному молоці бактерії не зможуть правильно розмножуватися.
  • Залийте в молоко спеціальну закваску для йогуртів. Для цього у флакон з закваскою налийте трохи молока, закрийте кришкою і добре струсіть, щоб закваска розчинилася. Після цього вилийте масу в молоко і добре розмішайте.
  • Вилийте отриману суміш в йогуртницю. Увімкніть еë, і залиште на 6-8 годин до повного приготування.
  • Після закінчення зазначеного часу перевірте готовність продукту. Якщо він загус, значить готовий. Якщо продукт занадто рідкий, увімкніть йогуртницю ще на 1-2 години.

Як зберігати і подавати до столу приготований в йогуртниці йогурт

Готовий йогурт можна вживати відразу ж. Але повністю його смак і аромат розкривається через кілька годин перебування в холодильнику. Йогурт потрібно зберігати в холодильнику не більше 5 діб.

Ви можете самостійно визначати наскільки солодким повинен бути йогурт, додаючи цукор за смаком. В якості наповнювача можна використовувати різне варення, джеми, соки, шматочки свіжих фруктів, ягід. Додавати наповнювачі і цукор краще безпосередньо перед вживанням.

Характеристики йогуртниці Fujika:

  • Номінальна потужність: 15W;
  • Тип ємностей для йогурту: чаші (6 шт.);
  • Об`єм кожної чаші: 0.15 л.;
  • Загальний об`єм йогуртниці: 1.5 л.;
  • Живлення: мережа 220V/50Hz;
  • Довжина кабеля живлення: 70 см.;
  • Розміри (В/Д): 13.5x21 см.;
  • Колір корпусу: білий;
  • Вага: 0.6 кг.

Комплектація домашньої йогуртниці:

  • Йогуртниця з кришкою;
  • Чаші для йогурту (6 шт.);
  • Інструкція англійською мовою;
  • Картонна упаковка.





Оксана ( 2019-08-11 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Детвора очень любят йогурты , даный товар настоящая находка , и качество отличное.
Відповісти
Варя ( 2019-05-09 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Йогурты делает отличные. И цена ну очень приятная. Спасибо!
Відповісти
Антонина ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Обслуживание здесь качественное, товар высылают быстро, все надежно. Спасибо!
Відповісти
Йогуртниця домашня Fujika S17
Йогуртниця домашня Fujika S17