Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Кінезіо тейп Kinesio tape - Кінезіологічна стрічка 3 шт.

Код товару: 1001902

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кольори: блакитний, рожевий, тілесний (наявність певного кольору уточнюйте в менеджера).

Кінезіологічна стрічка «Фізіо Тейп»

Пропонуємо вашій увазі таку корисну річ в фізіотерапії, як кінезіологічна стрічка «Фізіо Тейп». Виріб являє собою еластичну стрічку, виконану з 100% натуральної бавовни, і з однієї липкою стороною, на яку нанесено шар гіпоалергенного клею. Так, кінезіологічний тейп дуже нагадує за принципом своєї функціональності і зовнішнім виглядом звичайний фіксуючий пластир, але насправді він має цілий ряд відмінностей від нього. Так, тейп досить еластичний. Його еластичність відповідає еластичності людської шкіри і становить цілих 140%. Більше того, на ньому присутній унікальний і неповторний клейовий шар, який забезпечує ідеальне прилягання до шкіри. Завдяки цьому з кінезіологічним тейпом можна ходити протягом тижня, і він відмінно впорається з будь-якою аплікацією. Ви абсолютно не будете відчувати дискомфорт або будь-які обмеження в руховій активності. Але і це далеко не всі переваги даної стрічки.

Застосування кінезіологічної стрічки

Кінезіологічна стрічка «Фізіо Тейп» під час накладення відтягує шкіру на себе, вона просто піднімає її над м'язами і зв'язками. Це сприяє відновленню кровотоку, рухових функцій, зменшення больових відчуттів, нормалізує роботу м'язів. Саме тому кінезіологічний тейп рекомендують використовувати під час різних спортивних травм, причому під час їх лікування і для їх запобігання - профілактики, під час змагань або серйозних тренувань, після операцій, при реабілітації після інсульту, в процесі лікування опорно-рухового апарату і навіть при вагітності . Для того щоб зрозуміти, як треба застосовувати стрічку «Фізіо Тейп» достатньо лише ознайомитися з інструкцією або вивчити відповідний відеоролик.

Подбайте про своє здоров'я і комфорт вже зараз! Для цього вам лише необхідно купити кінезіологічні стрічку «Фізіо Тейп» для домашнього використання в нашому інтернет-магазині!





Мила ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Отличный комплект за нормальную цену
Відповісти
Кінезіо тейп Kinesio tape - Кінезіологічна стрічка 3 шт.
Кінезіо тейп Kinesio tape - Кінезіологічна стрічка 3 шт.