Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Кишеньковий слуховий апарат Listen Up

Код товару: 1000208

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Проблема зі слухом в сучасному світі не є новою, і навряд чи не єдиною можливістю для людини з порушенням слуху жити повноцінним життям, це слуховий апарат.

Цей кишеньковий слуховий апарат був створений для людей, які втратили слух, також він може виконувати функції надчутливого звукового підсилювача.

З його допомогою Ви згадаєте що таке хороша чутність, почуєте що говорять люди навколо, як на великих так і на малих відстанях. Він буде незамінним для людей похилого віку та пенсіонерів, а також у ситуаціях коли необхідно збільшити чутність, на лекціях, в театрі. Listen Up надзвичайно зручний і практичний, компактний і легкий. Завдяки спеціальному регулятору звуку вдається уникнути таких ефектів як завивання, свист, скрегіт.

Кнопка регулятора розташована на корпусі, з цієї причини налагодження та регулювання гучності не буде особливою проблемою. Маючи ультра високу чутливість, такий апарат в змозі посилити звук з відстані в 20 метрів. З цієї причини його особливо рекомендують людям, які зазнають проблеми зі слухом. Так само вони підійдуть пацієнтам з порушенням дрібної моторики пальців. Такі пристрої, володіючи невеликими габаритами, будуть дуже до речі для літніх людей, які крім проблем зі слухом мають захворювання опорно-рухової системи.

Слуховий апарат Лісен Ап рекомендують навіть маленьким дітям, які мають проблеми зі слухом.

У комплект із слуховим апаратом входять навушники, з якими можна дивитися телевізор на невеликому рівні гучності, в той час коли інші сплять. Кишеньковий слуховий апарат допомагає вирішити проблеми зі слухом у людей які перебувають у постійній напрузі, і із за чого виникають головні болі, підвищується тиск. Перебуваючи в категорії надійного обладнання, він так само стане в нагоді при постановці правильного мовлення. Маючи якісний звук, кишеньковий слуховий апарат Listen Up значно полегшить і зробить набагато комфортним спілкування і перегляд телевізійних передач. У домашніх умовах завжди можна провести мінімальне обслуговування, чистку та заміну елементів живлення.

Технічні характеристики Listen Up:

  • Підсилює звук до 50dB;
  • Радіус дії до 20 м.;
  • Регулятор гучності: є.





Леонид ( 2018-11-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Сделал заказ по телефону, подождал несколько дней пока товар пришел, на пункте выдачи забрал. Все прошло отлично.
Відповісти
Николай ( 2017-06-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
К старости ухудшился слух,много шума от меня было ,телевизор смотрел на максимуме (перегородки в комнатах как картонные),а за стенкой маленький внук.Слуховой аппарат очень выручил.И мне удобней и детям не мешаю.
Відповісти
Кишеньковий слуховий апарат Listen Up
Кишеньковий слуховий апарат Listen Up