Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Колесо для йоги (йога-колесо)

Код товару: 1008022

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Колесо для йоги - це універсальний тренажер, який допоможе м'яко розкрити плечовий і грудної пояс м'язів

Використовуючи колесо, ви зможете виконувати якісніші прогини, зробити м'язи спини більш гнучкими і розслабити їх. Під час вправ, колесо допомагає м'яко витягати хребет, не бояючись травм.

При бажанні, ви можете використовувати даний тренажер не тільки для йоги, але і для інших спортивних вправ, наприклад, для поглиблення шпагату. Також зручно виконувати різні стійки і розтяжки для розвитку м'язів живота і розробки тазостегнового суглоба. Якщо ви ще не почали займатися, але вам подобається йога, колесо допоможе вам навчиться виконувати найпростіші вправи, при цьому убезпечивши вашу спину від можливих розтягувань.

Йога з колесом - це ще і тренування концентрації, уваги і рівноваги! Його можна використовувати для виконання вправ стоячи, лежачи і сидячи - незалежно від положення, ролик не зігнеться навпіл, так як він виконаний з міцного матеріалу. Тренажер витримує до 100 кілограм навантаження. Крім дхарма-йоги, подібні ролики можна використовувати для домашнього фітнесу або масажу тіла. Саме колесо оснащене спеціальною накладкою з TPE, щоб запобігти ковзанню. Виконано з якісних і екологічно чистих матеріалів. Ніякого бруду і поту на тренажері не залишається - він водонепроникний. При бажанні, після заняття, можна сполоснути його під теплою проточною водою, без використання миючих засобів. Розмір колеса для йоги становить 33 на 13 сантиметрів, діаметр колеса складає 32 сантиметри.

Йога-колесо, характеристики:

  • Розміри:
    • Діаметр: 32 см
    • Ширина: 12 см
  • Максимальне навантаження: 100 кг (протестовано відділом тестування нашого магазину)
  • Матеріали виготовлення:
    • Корпус: ABS пластик,
    • Пом'якшене покриття: термоеластопласт 6 мм
  • Вага: 1.2 кг
  • Упаковка: поліетилен





Колесо для йоги (йога-колесо)
Колесо для йоги (йога-колесо)