Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Корсет для спини Royal Posture - коректор постави

Код товару: 1001880

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Корсет для спини Royal Posture коректор постави

 Рівна спина і правильна постава – це не тільки основа привабливої ​​зовнішності, але і одна з головних складових гарного самопочуття і міцного здоров'я. Неправильна постава є головною причиною захворювань хребта:

  • сколіозу;
  • лордозу;
  • кіфозу;
  • остеохондрозу.

Викривлення хребта призводить до зміщення внутрішніх органів, результатом чого є порушення їх роботи і порушення обміну речовин.
Таким чином, турбота про правильну поставу дуже важлива. Недарма ще з дитинства дітей привчають до того, що потрібно рівно сидіти і стояти, і не сутулитися при ходьбі. Але якщо всі настанови ваших батьків все-таки пройшли даром, і вже, будучи дорослим, вас стали турбувати проблеми зі спиною, не варто впадати у відчай. З цим завданням допоможе впоратися корсет для спини Royal Posture.

Конструкція корсета Royal Posture

Бандаж Royal Posture має спеціальну конструкцію. Він охоплює всю верхню частину тіла, в результаті чого весь хребетний стовп буде знаходитися в правильному положенні.
Широкий пояс із застібкою-липучкою охоплює всю область талії і відповідає за підтримання правильного положення хребців в області попереку. Далі пояс з'єднується з широким полотном, прилеглим до верхньої частини хребта, яке переходить в широкі шлейки, що фіксують положення плечей.

Пояс для спини Royal Posture зроблений з м'якої, дуже приємної на дотик тканини. Він не тисне і не натирає шкіру. Під верхнім одягом бандаж абсолютно не помітний, тому ви спокійно можете носити його на роботу.

Спосіб застосування коректора постави Royal Posture

Приручати тіло до корсету Royal Posture необхідно поступово. У перший день використання потрібно одягнути його всього на 15-20 хвилин. На наступний день час використання можна збільшити ще на 10 хвилин. І так необхідно збільшувати час до декількох годин.

Слід врахувати, що бандаж підтримує не тільки хребет, але і м'язи, в результаті чого м'язи розслабляються, тому що не виконують своєї прямої функції підтримувати тіло. Тому в період використання необхідно займатися фізичними вправами.

Розміри:

Розмір корсета S/M L/XL
Розмір одягу 0-16 18-38
Обхват талії, см. 63.5-91.5 94-147

Характеристики корсета для спини Royal Posture:

  • Розміри: S/M, L/XL;
  • Вікова група: для дорослих;
  • Ступінь фіксації: напівжорстка/середня;
  • Колір: бежевий;
  • Вага: 160 г.

У корсеті використовуються магнітні вставки!





Ира ( 2019-05-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
Эффект хороший, свои функции выполняет
Відповісти
Анастасия ( 2018-11-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Подобрали размер , все устроило , товаром довольна .
Відповісти
Корсет для спини Royal Posture - коректор постави
Корсет для спини Royal Posture - коректор постави