Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Косметичний спонж-яйце для макіяжу 32 х 46 мм

Код товару: 1002268

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кожна жінка за допомогою макіяжу здатна не тільки підкреслити переваги своєї зовнішності, але і приховати дрібні недоліки. Як правило, завдяки нанесенню різних тональних засобів ми маємо рівний тон шкіри і здоровий рум'янець. Але для того щоб правильно нанести будь-який тональний засіб на обличчя, недостатньо мати лише його, необхідно подбати і про спонж або пензлик, що здатні рівномірно і непомітно розподілити крем.

Компактний косметичний спонж для макіяжу - найкращий інструмент для нанесення тонального крему

Сьогодні всі б'юті-експерти стверджують, що немає нічого кращого, ніж спонж-яйце під час нанесення макіяжу. Цей маленький аксесуар творить чудеса з жіночим обличчям. По-перше, тональний засіб за допомогою нього розподіляється рівномірно по поверхні шкіри, без розводів. По-друге, руки при використанні спонжа залишаються чистими, а це значить, що шанси забруднити одяг косметикою зводяться до нуля. По-третє, даний спонж можна використовувати і в сухому, і у вологому вигляді. До речі, при другому варіанті забезпечується більш тонке нанесення будь-якого тонального засобу, що зменшує його витрати. Завдяки еліпсовій формі спонжа крем відмінно наноситься і в важкодоступні місця, наприклад, куточки губ, носа, очей.

Обов'язково придбайте цю паличку-виручалочку і для себе, адже спонж для макіяжу повинен бути в косметичці у кожної жінки!

 

Характеристики спонжа для макіяжу:

  • Розмір в сухому вигляді: 32х46 мм;
  • Колір: червоний, жовтий, ніжно-рожевий, блакитний, бежевий, рожевий (наявність уточнюйте у менеджера).





Косметичний спонж-яйце для макіяжу 32 х 46 мм
Косметичний спонж-яйце для макіяжу 32 х 46 мм