Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Краскопульт Paint Sprayer Pro (Пейнт спреєр про)

Код товару: 1000194

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики фарборозпилювача:

пропускна потужність струменя: 105 Вт;
споживана потужність: 580 Вт;
об'єм контейнера: 800 мл;
довжина шланга: 1,55 м;
довжина шнура: 1,5 м;
максимальна в'язкість 50 дин / сек;
швидкість двигуна 32000 об / хв;
вага мотора: 1,42 кг;
загальна вага: 2,3 кг.
 

Комплектація фарборозпилювача:

краскопульт Paint Sprayer Pro;
трубка-вимірювач в'язкості;
пістолет-пульверизатор;
резервуар для фарби;
пристосування для чищення.

Працювати з фарбою дуже складно, адже вона постійно норовить вимазати ваш одяг, обличчя або волосся. Особливо якщо це масляна фарба. Тому мало кому цей процес приносив задоволення або давався дуже легко.

Але якщо у вас буде краскопульт Paint Sprayer Pro (Пейнт спреєр про) для фарбування, фарбування будь-якої поверхні перетвориться на просту і приємну гру.

Це вдосконалена модель фарборозпилювача Paint Zoom, відмінною рисою якого є більш якісні та надійні деталі пістолета, які зроблені з якісної нержавіючої сталі. Також була вдосконалена форсунка. Раніше вона була пластмасова, а зараз зроблена з латуні, тому можна регулювати діаметр впускного отвору. Компресор для фарбування Paint Sprayer Pro ідеальний для фарбування. Завдяки дійсно міцному і якісному матеріалу, з якого виготовлений фарборозпилювач, ви будете використовувати його із задоволенням, і він в свою чергу прослужить вам довгі роки.
Для використання фарборозпилювача Paint Sprayer Pro його потрібно заправити необхідною фарбою. Paint Sprayer Pro має досить місткий контейнер, що дозволяє пофарбувати досить велику площу без доливання фарб. Варто тільки один раз натиснути на кнопку і компресор для фарбування розпорошить на поверхню необхідну кількість фарби, ні більше, ні менше. З цим приладом можна проводити фарбування, як у вертикальному, так і горизонтальному положенні. Що особливо актуально у світлі необхідності фарбування стель.
Купити фарборозпилювач Paint Sprayer Pro можна для роботи із самими різними поверхнями, тому що його потужності достатньо, щоб фарбувати дуже довго і дуже якісно. Зафарбовується буквально кожен міліметр поверхні, навіть якщо ви раніше ніколи не фарбували. Прилад комплектується основним компресором, який забезпечує працездатність, гнучким шлангом, щоб пофарбувати навіть важкодоступні місця. Також в комплекті поставляється ємність для фарби, засіб для очищення приладу від фарби, а також безпосередньо інструмент - пульверизатор-пістолет.

Переваги, які має кожен краскопульт Paint Sprayer Pro (Пейнт спреєр Про) для фарбування, виглядають наступним чином:

• Невелика вага, простота використання та очищення функціональних механізмів;
• Компактність, легкість в транспортуванні і зберіганні;
• Міцність і довговічність як результат використання міцних матеріалів для корпусу;
• Можливість працювати з будь-якими поверхнями в будь-якому положенні;
• Можливість працювати довго і ефективно, не відриваючись кожні 10 хвилин на додавання фарби, тому що дана модель відрізняється дійсно дуже містким контейнером для фарби;
• Дуже висока якість фарбування незалежно від типу поверхні, що фарбується;
• Можливість працювати практично зі всіма відомими на сьогодні типами фарб;
• Можна використовувати для фарбування внутрішніх і зовнішніх поверхонь;
• Ідеально підходить для роботи у важкодоступних місцях завдяки довгому і гнучкому шлангу довжиною 1,5 метра.

З цим приладом Ви зможете всього за 10 хвилин пофарбувати близько 15 квадратних метрів! Перш ніж приступити до фарбування великих поверхонь, спершу потрібно спробувати на невеликій ділянці поверхні, щоб відрегулювати інтенсивність нанесення фарби.
 





Краскопульт Paint Sprayer Pro (Пейнт спреєр про)
Краскопульт Paint Sprayer Pro (Пейнт спреєр про)