Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Літаюча фея Flying Fairy музична модель

Код товару: 1000614
Опис

Ваша дочка любить казки та мультфільми, головними героями яких є казкові феї. 
Тоді вона буде в захваті від такого подарунка. 
Хочемо запропонувати Вам новинку, яка здивує будь-яку дівчинку, так як це не просто лялька, а музична лялька в образі літаючої феї Flying Fairy, яка буде парити по кімнаті, а її господиня без особливих зусиль буде нею управляти. Ніяких антен і пультів, ниточок і паличок, все набагато простіше і загадковіше, таке видовище заворожить будь-якого присутнього. 
Музична Фея злетить в повітря всього лише від руху Вашої долоньки, управляти нею Ви зможете піднісши долоню вище. Чим вище долоні, тим вище фея підніметься вгору, бажаєте опустити її нижче, тоді просто опустіть Вашу долоню. Все елементарно. 

Як же працює наша музична фея Flying Fairy? 

Політ відбувається завдяки кольоровим лопатям, які йдуть елементом комплекту одягу лялечки, і потайному вбудованому сенсорному механізму, який реагує на Вашу долоню і тримає політ ляльки на певній відстані. 
Для того щоб відбувся політ Flying Fairy потрібно натиснути on / off на спеціальній базі у вигляді спеціальної підставки та міні-двигун почне свою роботу, після чого наша Фея злетить. 
Ніяких спеціальних пристосувань, лише рух ваших рук допоможе здійснити політ Феї в повітрі. 
Згадайте казкову героїню Тінкербелл або Дінь-Дінь з улюбленого мультфільму Уолта Діснея, тепер казка оживе у Вас у вашій кімнаті. 
Літаюча чарівна Фея працює від 6 батарейок АА, які потрібно придбати окремо. 
Комплектація: 

  • Літаюча музична фея Flying Fairy 
  • Зарядний пристрій 

Такий подарунок оцінить кожна дівчинка, подаруйте казку дитині. 
Купити Літаючу фею Flying Fairy в Україні Ви зможете в магазині «Саме То», зробіть замовлення в он-лайн режимі або зв'яжіться з нами по телефону, щоб обговорити всі подробиці замовлення.





Літаюча фея Flying Fairy музична модель
Літаюча фея Flying Fairy музична модель