Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер для ніг компресійний Air Massager Leg Pressure

Код товару: 1001687

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Функціональність масажера: Компресійний масаж
  • Область застосування масажера: Стегна, Ікри, Ступні, Кісточки, Пальці ніг
  • Кількість режимів роботи: 1
  • Колір корпусу: Синій
  • Тип живлення: Батарейки, Мережа 220 В (батарейки в комплект не входять)

Народна мудрість говорить: «Старість до людини приходить, коли починають боліти ноги». І це не дивно, адже саме на ноги доводиться найбільше навантаження. Кожен день вони витримують навантаження, рівну нашій вазі. Але ж людина в середньому щодня проходить близько 10 км. Тому наші ніжки потребують особливого догляду.

Якщо ви помітили, що ноги стали набрякати, на шкірі з'явилися венозна сіточка або часто стали з'являтися синці - негайно вживайте заходів. Такі прояви говорять про те, що крово- і лімфообіг в ногах порушено і через деякий час це призведе до серйозних захворювань. Необхідний щоденний масаж ніг. Щоб не витрачати величезні гроші на масажиста, купіть компресійний масажер для ніг - Air Massager Leg Pressure. Витративши гроші один раз, ви зможете економити їх на відвідуванні масажного салону все життя. Тим більше що користуватися таким масажером можуть і інші члени сім'ї.

Як діє компресійний масажер для ніг - Air Massager Leg Pressure

Особливість компресійного масажера для ніг - Air Massager Leg Pressure полягає в тому, що на відміну від інших моделей, він впливає на м'які тканини людини за допомогою повітряного тиску. Сам масажер являє собою м'які, приємні на дотик накладки на ноги з щільного повітронепроникного матеріалу. Накладки розділені на секції. Повітря подається в окремі секції по спеціальних каналах, в результаті чого секції розширюються і створюють тиск на певну ділянку тіла. В результаті цього відбувається м'яка послідовна обробка всієї поверхні ноги.

Компресійний масажер для ніг - Air Massager Leg Pressure - здорові ноги і сильний організм

Компресійний масажер для ніг - Air Massager Leg Pressure впливає м'яко і не перевантажує організм. У процесі його використання покращується лімфодренаж і циркуляція крові по всьому тілу. Це дає приголомшливий ефект:

  • знімає відчуття тяжкості і болю в ногах,
  • робить шкіру більш еластичною і пружною,
  • усуває целюліт,
  • прибирає зайву вагу,
  • покращує загальний стан,
  • підвищує настрій. 





Масажер для ніг компресійний Air Massager Leg Pressure
Масажер для ніг компресійний Air Massager Leg Pressure