Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажна кулька-їжачок Чудо-м'ячик для тіла

Код товару: 1001682

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Матеріал: гума
  • Діаметр: 65 мм.
  • Колір: синій
  • Область застосування масажера: долоні, тіло, шия, ноги, обличчя

Приємний розслабляючий масаж - кращий спосіб позбутися від втоми, спазму м'язів після важкої фізичної праці, головного болю. Медичний масажер для тіла диво-м'ячик дозволяє проводити самомасаж в зручній для вас обстановці не виходячи з дому.
Масажер чудо-м'ячик виготовлений з якісного силікону, до складу якого не входять шкідливі для здоров'я людини речовини. Він не містить ароматів, не виділяє токсинів.
М'ячик має невеликий розмір і зручно поміщається в долоні. Він дуже м'який і приємний на дотик. По всій поверхні розташовані м'які силіконові шипи.

Принцип використання масажера чудо-м'яча

Проводити масаж чудо-м'ячиком дуже просто. Для цього не потрібно ніяких особливих навичок і навіть попередньої підготовки. Потрібно просто взяти м'ячик в долоню і катати його по ділянці тіла, який ви хочете промасажувати. При цьому ви отримуєте подвійний ефект від масажу: масажується певна ділянка тіла і сама долоня, якою ви тримаєте м'яч.

Дія масажёра чудо-м'яча

Незважаючи на невигадливу конструкцію масажера і простоту його використання, ефективність масажу за допомогою чудо-м'ячика досить висока. Він впливає на м'які тканини тіла, в результаті чого:

  • поліпшується кровопостачання в м'язових і шкірних тканинах,
  • знімається спазм м'язів,
  • поліпшується колір і стан шкіри, вона стає більш пружною і гладенькою,
  • знімається стрес,
  • зменшуються м'язові і головні болі.

Як було сказано вище, під час масажу тіла одночасно відбувається акупунктурний масаж долоні - «пальчики» м'яча торкаються до спеціальних точок, що знаходяться на долоні людини, впливаючи на які можна впливати на певний орган.

Масажер чудо-м'ячик не вимагає ніякого особливого догляду. Він виготовлений з водонепроникного матеріалу. Його потрібно просто час від часу промивати в теплій воді з милом. Після висихання він знову готовий до використання.





Масажна кулька-їжачок Чудо-м'ячик для тіла
Масажна кулька-їжачок Чудо-м'ячик для тіла