Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Міостимуляторний апарат Globus My stim 2

Код товару: 1000322

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація:
     міостімулятор Globus My Stim 2;
     дроти для підключення до електродів 2 шт;
     електроди 5х5 см. 4 шт;
     електроди 10х5 см. 4 шт;
     сумочка на блискавці для зберігання міостимулятора і аксесуарів.

Міостимуляторний апарат Globus My stim 2 відео:

Міостимулятор являє собою пристрій, розроблений для здійснення оздоровчого масажу тіла вдома, при цьому правильне використання пристрою допоможе Вам забезпечити хороший загальнозміцнюючий і естетичний результат.

Міостімуляторний апарат впливає на людський організм шляхом утворення низькочастотних мікроімпульсів, які за своєю суттю є спорідненими з електрофізичними процесами, які відбуваються в нашому організмі. Ця обставина дає можливість досягти суттєвих результатів без будь-якого побічного ефекту.
Електростимулятор має компактний розмір і його вага складає всього 200 м. Його живлення здійснюється за рахунок двох батарейок типу ААА.
Міостимулятор м'язів обладнаний рк дисплеєм, завдяки якому можна відстежити стан пристрою, а також контролювати налаштування функцій.
За допомогою кнопок управління можна керувати функціями пристрою, можна налаштувати час масажу, вибрати індивідуальний спосіб масажу, встановити ручний або автоматичний режим роботи.
Для того, щоб передати лікувальні мікроімпульси тілу, застосовуються 4 аплікатори або акупунктурна ручка. Режим масажу, його інтенсивність і сила залежать від конкретних ділянок тіла, які потребують масажу, а також від методу впливу на них. Щоб більш зручно використовувати пристрій, налаштування часу і сили масажу обираються за замовчуванням і залежать від обраного режиму.

Вирішивши купити міостімуляторний апарат, при його правильному застосуванні, можна оптимізувати кровотік.

І це найбільш сприятливим чином впливає на відновлення в організмі оптимального кров'яного тиску, що більш ніж корисно для гіпертоніка або людини, що має знижений тиск. Процес міостімуляції є дієвим методом для усунення прояви целюліту, а також у процесі боротьби з ожирінням. Залежно від обраного режиму міостімулятор дає можливість як скоротити обсяг жирових відкладень, так і наростити м'язову масу. Постійне застосування пристрою допоможе Вашому організму позбутися від застійних процесів і справить на нього стійкий терапевтичний результат у процесі боротьби з різноманітними захворюваннями. Цей ефект обумовлюється завдяки нормалізації функціонування системи обміну речовин.

Якщо Ви бажаєте купити міостімулятор, скористайтесь опцією покупки на нашому сайті.





Міостимуляторний апарат Globus My stim 2
Міостимуляторний апарат Globus My stim 2