Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Москітна сітка для гамака - антимоскітна сітка з кріпленням на гамак

Код товару: 1007697

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Полежати влітку в гамаку і почитати книгу або просто відпочити - мрія багатьох з нас. Але, на жаль, вона може бути затьмарена через надокучливих комарів і мошок.

Як же позбутися від неприємних комах, котрі псують відпочинок в гамаку? Рекомендуємо такий практичний варіант, як сітка для гамака. Вона допоможе захистити себе від укусів комарів і їх гудіння над вухом.

Дана москітна сітка для гамака виготовлена з нейлону, вона досить щільна, що дозволяє не пропускати всередину комах і в той же час не перешкоджає потраплянню свіжого повітря. Застібається сітка на гамак завдяки блискавцы, а її універсальний розмір 3,3 м × 1,3 м підходить практично для всіх типів гамаків. Використовувати подібний аксесуар і легко, і зручно. Конструкція сітки продумана до найменших деталей, вам лише необхідно підвісити її на мотузці так, щоб гамак був розташований всередині. І все, москітна сітка готова до використання.

Якщо вас зацікавила сітка для гамака купити її не складе труднощів. Цей аксесуар має цілком доступну ціну, яка не вдарить по вашому сімейному бюджету. Але і це ми перерахували ще не всі переваги. Дана сітка москітна для гамака має також невелику вагу (всього 300 грам) і дуже компактно складається. Це дозволяє возити її з собою на відпочинок, в подорожі, щоб бути в змозі використовувати її в будь-якому місці. У комплекті з виробом є захисний чохол, що робить його транспортування ще більш комфортним. У цьому ж чохлі виріб зручно зберігати в холодну пору року в шафі.

Антимоскітна сітка на гамак зовсім не вибаглива в догляді.

Якщо на ній виникнуть забруднення, можете випрати виріб або руками, або в пральній машинці. Висихає аксесуар дуже швидко, тому що виготовлений з якісного нейлону. Така протимоскітна сітка для гамака обов'язково порадує свого власника довговічністю і зносостійкістю. Навіть після кількох років активної експлуатації та після безлічі сеансів прання вона не втратить своєї колишньої презентабельності і форми.

Ну а купити москітну сітку ви можете за хвилину. Для цього лише необхідно оформити замовлення на нашому сайті. У нашому інтернет-магазині ви знайдете ще багато всього цікавого, різні товари, які здатні зробити ваше життя комфортнішим, полегшать побут. Вашу покупку ми відправимо по Україні зручною для вас транспортною службою доставки. І вже через кілька днів ви зможете переконатися в правильності свого вибору.

Антимоскітна сітка на гамак, характеристики:

  • Матеріал: нейлон
  • Розміри:
    • Довжина: 3.3 м
    • Висота: 1.3 м
    • Довжина шнура: 6 м
  • Вага набору: 300 м

Сітка від комарів для гамака, комплектація:

  • Антимоскітна сітка:
  • Чохол для перенесення і зберігання
  • Шнур для натягування антимоскітної сітки над гамаком
  • Упаковка: поліетиленова, м'яка





Москітна сітка для гамака - антимоскітна сітка з кріпленням на гамак
Москітна сітка для гамака - антимоскітна сітка з кріпленням на гамак