Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Муляж камери відеоспостереження Camera Dummy 2000

Код товару: 1003455

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Камера відеоспостереження стає своєрідним сигналом для людей, які можуть взяти чуже або зіпсувати майно: «не варто цього робити». Криміногенна ситуація в країні останнім часом тільки погіршилася. Тому поставити камеру відеоспостереження варто підприємцям або звичайним громадянам, наприклад в під'їздах або гаражах. Не завжди є можливість придбати оригінальну камеру. В такому випадку відмінною альтернативою стане камера обманка Camera Dummy 2000.

Муляж камери відеоспостереження Camera Dummy 2000 виконаний якісно й реалістично - його не відрізнити від справжньої камери!

Муляж відеокамери виглядає в точності, як і оригінал. Його можна кріпити на стіну або стелю. Також муляж камери відеоспостереження варто використовувати в приміщеннях, наприклад в будинках або офісах. Об'єктив дуже схожий на оригінальний. Єдина відмінність - Camera Dummy 2000 не здійснює відеозапису, не надсилає дані на пост відеоспостереження і не подає тривожного сигналу. Завдяки червоному світлодіоду створюється враження, що працює інфрачервоний датчик. Камера повертається з боку в бік. Також муляж створює відчуття роботи декількох камер в зоні спостереження.

Як користуватися камерою обманкою?

Камера муляж дуже проста в експлуатації. Працює від батарейок. Щоб припинити роботу камери-муляжу Camera Dummy 2000, досить вийняти батарейки або натиснути на кнопку відключення. Щоб відновити роботу, потрібно натиснути на кнопку ще раз. У комплекті включені два шурупа, за допомогою яких можна кріпити камеру. Зробити це дуже просто, впоратися навіть новачок.

Купити муляж відеокамери варто, якщо Ви хочете убезпечити себе, своїх близьких, а також зберегти своє майно. Камери обманки дійсно допомагають знизити криміногенну ситуацію. Якщо Ви зважилися убезпечити своє життя, купити камеру обманку можна в інтернет магазіне за вигідною ціною.

Характеристики камери муляжу Camera Dummy 2000:

  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Колір білий;
  • Живлення: 2 батарейки типу АА (не йдуть в комплекті);
  • Габарити: ширина - 140 мм; довжина - 210 мм;
  • Діаметр камери: 140 мм.





Муляж камери відеоспостереження Camera Dummy 2000
Муляж камери відеоспостереження Camera Dummy 2000