Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір снастей для риболовлі Мрія рибалки

Код товару: 1000847

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Досвідчені рибалки знають, які потрібно купити рибальські снасті, щоб риба сама «лізла» на гачок. Якщо намічається ловля річкового або морського хижака, то не обійтися без наживки, що імітує дрібну рибку - основні ласощі хижих риб. Дуже популярним серед рибалок-професіоналів в даний час є набір «Мрія рибалки», що включає різні види приманок, які можуть знадобитися при ловлі хижої морської і річкової риби. У цьому наборі є все для риболовлі.

Комплектація снастей для риболовлі «Мрія рибалки»

У представлений набір входять 32 силіконові рибки трьох розмірів:

  • 6 рибок з вагою 12г та розміром 14см,
  • 12 рибок вагою 3г і розміром 7см,
  • 14 рибок вагою 5г і розміром 11,5 см.

Рибки підходять для лову на різній глибині при різних погодних умовах. Їх добре видно навіть в каламутній воді. Для сильно брудної води в наборі є 2 флуоресцентні рибки (розміром 11,5 см).
Крім штучних рибок в наборі є всі необхідні для їх використання аксесуари:

  • 11 сталевих гачків розмірами №1 (2шт.), №4 (3шт.), №8 (4шт.) І два гачка особливої конструкції.
  • 60 гумок з силікону, що захищають наживку від зацепа за водорості.
  • 7 важків, які виконані у вигляді вічко для рибок, чотири з яких підходять для лову на мілководді і на поверхні водойми і три обважнених (два звисом 4г і одні з вагою 2г) для лову на глибині.

Дуже зручно, що в наборі є детальна інструкція по використанню всіх наявних у ньому елементів, яка дуже знадобиться початківцям рибалкам.

«Мрія рибалки» - все для риболовлі в будь-яких умовах

Рибальські снасті з представленого набору універсальні. Їх можна використовувати в кристально чистій і дуже каламутній воді, на великих і середніх глибинах і на мілководді. Всі наживки мають спеціальні відображаючі елементи, що нагадують луску риби. Завдяки їм рибку видно під водою здалеку. За рахунок наявності поперечних неглибоких розрізів на «тілі» штучної рибки, вона має відмінну гнучкість і звивається у воді як жива, приваблюючи хижака.
Всі рибальські снасті мають високу якість і дуже зручні у використанні. Особлива конструкція гачків дозволяє знімати спійману рибу просто і швидко. Важки - вставні очі, як звичайні, так і обтяжені, мають нову систему кріплення, завдяки якій відпадає необхідність нарізати шматочки волосіні і зав'язувати вузлики.





Набір снастей для риболовлі Мрія рибалки
Набір снастей для риболовлі Мрія рибалки