Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Налобний ліхтар світлодіодний XY 2010

Код товару: 1001057

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Ліхтарик налобний - XY-2010 (на батарейках)
  • Корпус: пластик
  • Кількість режимів роботи: 1
  • Колличество світлодіодів: 6
  • Джерело живлення: батарейки (розмір ААА 3шт.)

Кожен господар в хаті обов'язково повинен мати свій набір інструментів для здійснення дрібних робіт в побуті. Серед цього комплекту повинен бути присутнім і налобний ліхтарик, який виручить і під час ремонту автомобіля, і під час незапланованого відключення електроенергії, і під час вечірньої прогулянки з собакою. Налобний ліхтар купити сьогодні нескладно. Багато магазинів пропонують своїм клієнтам хороший асортимент різних корисних приладів. Але, якщо Ви хочете придбати якісний і практичний варіант, до його вибору варто підійти з усією відповідальністю.

Даний налобний акумуляторний світлодіодний ліхтар світить дуже яскраво і виконаний з якісного пластика, стійкого до механічних впливів.

Можна використовувати такий налобний ліхтар для риболовлі, адже багато цінителів подібного проведення часу воліють ловити рибу рано вранці або пізно ввечері, коли на вулиці ще або вже темно. Він дуже зручний, тому що має еластичний ремінець-гумку розміром 40 × 21 см, що регулюється під будь-який об"єм голови. Більш того, тріскачка допомагає надійно зафіксувати ліхтар і відрегулювати кут потоку світла так, як Вам буде потрібно.





Руслан ( 2016-05-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
брал себе такой фонарик в поход, товаром доволен свет яркий, отлично сидит на голове не сползает, не давит!

Відповісти
Налобний ліхтар світлодіодний XY 2010
Налобний ліхтар світлодіодний XY 2010