Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Невидимий пояс Trendy Top (Тренді Топ)

Код товару: 1000247
Опис

Підберіть свій Trendy Top за допомогою розмірної сітки:

  Великобританія Росія Європа
S/M 0 - 8 40 - 44 34 - 36
L 10 - 14 46 - 48 38 - 42
XL 16 - 20 48 - 50 44 - 48

Коригуючий пояс Trendy Top (Тренді Топ) відео:

 

Trendy Top - це щось середнє між невидимим поясом і нижньою майкою.

Він незамінний для тих, хто любить надягати укорочені топи, футболки та майки, не відчуваючи постійного занепокоєння про те, що раптово стануть видно якісь складки на тілі або частини нижньої білизни. Невидимий пояс Trendy top також може додати багатошаровості і прикрасити ваш образ, не викликаючи незручностей від перевантаженості одягом, і при цьому він зтягує і робить Вас на вигляд стрункішою.

Він прикриє те, що потрібно сховати від сторонніх очей, і кожен раз, коли вам буде потрібно потягнутися, підняти руку або присісти, ви абсолютно не будете переживати про те, що зазвичай трапляється в таких ситуаціях, якщо на вас надіта спідниця або джинси із заниженою лінією талії. Trendy top - це не просто вставка під одяг, а запорука вашого спокою, оскільки він, зроблений з якісного еластичного матеріалу, не сповзає ні вгору, ні вниз. На ньому ніяких швів, які можуть заважати або тиснути на шкіру, він зроблений з цілісної смуги тканини.

Характеристики невидимого пояса Trendy top такі, що він є одним з різновидів коригуючої білизни.

До складу матеріалу входить бавовна (92%) і еластан (8%), він дуже ніжний і м'який, дихаючий, але в той же час здатний підтримувати поперек у теплі, коли необхідно. Натуральний склад забезпечує в носінні вставки-подовжувача повний комфорт, не подразнює шкіру і не викликає неприємних реакцій.

Trendy Top поставляється у вигляді комплекту з двох поясів класичних універсальних кольорів - білого і чорного, які підходять до футболок, топів і блуз будь-якого кольору і відтінку. Це дає вам простір в комбінуванні залежно від вашого настрою в будь-який день. Ви будете виглядати бездоганно, стильно і акуратно, не боячись нахилитися або сісти. З таким нижнім поясом ваш наряд не потрібно поправляти, а недоліки, якщо вони є, будуть легко приховані, коли ви надягнете універсальний пояс під одяг. Ваші рухи будуть розкріпачені, а багатошаровий ефект, створюваний поясом Trendy Top, зробить образ по-справжньому модним.
 





Невидимий пояс Trendy Top (Тренді Топ)
Невидимий пояс Trendy Top (Тренді Топ)