Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Обертова підсвітка (світломузика) Little Sun LED Lights, 48 світлодіодів

Код товару: 1002395

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Майже у всіх нас слово «свято» асоціюється з дитячими спогадами про Новий рік. Особливої чарівності цим спогадам надають кольорові мерехтливі вогники гірлянд, які роблять це свято, ще більш казковим і чаруючим.

З світлодіодною підсвіткою Little Sun LED можна будь-яку сімейну подію перетворити в казку

Чи то вечірка, чи день народження, чи дитяче свято,чи корпоратив або просто сімейна вечеря – з пристроєм Little Sun LED святкування з легкістю перетворюється в дискотеку. Завдяки своїм невеликим розмірам і простоті установки і використання, портативна підсвітка чудово підходить для невеликих приміщень і легко створює ефект світломузики, перетворюючи сумне сидіння за столом в урочистий захід.

Світлодіодний ліхтар так само використовується в якості світлового оформлення вітрин кафе, барів, кав'ярень, банкетних залів, сцени, квіткових магазинів, будинків, як всередині приміщення, так і фасаду будівлі. Така декорація створить потрібну атмосферу і приверне погляди своєю яскравістю.

Особливості Little Sun LED Lights

При підключенні пристрою до мережі, вмикається автоматичний режим управління, і відбувається зміна кольорів в різних варіантах, які в свою чергу реагують на тональність звуків. Підвіска виготовлена з пластику високої якості, чисельність світлових діодів – 48 шт. Колірна система RGB економічна в енергоспоживанні. Little Sun LED Lights має функції управління швидкістю обертання і режим освітлення голосом.

Зі світлодіодним обертовим ліхтарем будь-яке свято Ви можете перетворити на яскраву подію, що дійсно запамʼятається. Особливо такі свята подобаються дітям, котрі ще вірять в казки, а здатність ліхтаря реагувати на голос, викличе непідробний інтерес і надовго захопить цією технологічною новинкою.

 

Технічні характеристики Little Sun LED Lights:

  • Кількість світлодіодів: 48
  • Матеріал: пластик;
  • Колірна система: RGB (червоний, зелений і синій);
  • Робоча напруга: 90-240 V
  • Потужність: 8 Вт
  • Довжина кабелю: 133 см
  • Вага: 180 г
  • Тип роз'єму вилки: євро





Обертова підсвітка (світломузика) Little Sun LED Lights, 48 світлодіодів
Обертова підсвітка (світломузика) Little Sun LED Lights, 48 світлодіодів