Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Обігрівач електричний "Сезони" - інфрачервоний обігрівач Тріо

Код товару: 1007377

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Обігрівач настінний у вигляді картини - це новий тренд в інтер'єрі.

    Використовувати даний настінний електрообігрівач можна вдома або в офісі - при цьому вам буде тепло, а ваше око буде радувати декоративний аксесуар. Обігрівач картина має особливий принцип роботи, він не гріє повітря, а гріє предмети. Ті, в свою чергу, віддають м'яке тепло повітрю і створюють в приміщенні комфортну атмосферу. Картина обігрівач оснащена спеціальним термодатчиком, тобто вона може відключатися при перегріві. А головне, картина обігрівач цілком безпечна для дітей і тварин.

Обігрівач-картина - це одна з удосконалених моделей інфрачервоного електрообігрівача.

    Обігрівач настінний «Сезони» користується популярністю за рахунок своєї простоти установки і компактності. Такий прилад є не тільки джерелом тепла, але ще стане відмінним дизайнерським рішенням і невід'ємним атрибутом будь-якого інтер'єру. Карбонові волокнисті нитки функціонують тут в якості нагрівальних елементів, вони приховані під полотном з яскравим зображенням. Максимальна товщина такого пристрою досягає восьми міліметрів.

Особливості плівкового настінного обігрівача «Сезони»

    Даний нагрівальний прилад виробляє «м'яке» тепло, яке не сушить повітря, він здатний прогріти приміщення розміром до 12 квадратних метрів. Його можна використовувати де завгодно: в квартирі або на дачі, в офісі, в ванній кімнаті і навіть на балконі. Настінний обігрівач зручний у використанні, адже він не вимагає особливого догляду, легко встановлюється і підключається, займає мало місця (його розмір становить 100 х 0,57 м) і легко згортається. Потужність обігрівача: 400 Вт, а завдяки наявності термодатчика він захищений від перегріву, потрапляння вологи або короткого замикання, тобто є абсолютно безпечним електроприладом.

    При цьому він нагрівається до робочої температури протягом однієї хвилини після підключення до мережі. Настінний обігрівач «Сезони» не гріє безпосередньо повітря, як інші подібні прилади, а нагріває предмети, котрі знаходяться поруч, і які вже віддають своє тепло повітрю. Такий процес став можливий завдяки тому, що нагрівальні елементи розташовані між шарами спеціальної гнучкої плівки. З одного боку знаходиться шар, який сприяє перенаправленню теплової енергії в потрібну сторону. Тепло можуть вбирати меблі, предмети інтер'єру, стіни і підлога.

    Нагрівальний прилад у вигляді картини здатний довше підтримувати тепло в приміщенні, оскільки тверді тіла остигають набагато повільніше, ніж нагріте повітря. Таким чином, виділяється одна з переваг, плівкового обігрівача, а саме те, що він споживає в 3-4 рази менше електроенергії, на відміну від звичайних обігрівачів. Купівля такого приладу стане відмінним рішенням для сімей з дітьми, так як обігрівач-картина «Сезони» безпечний. Температура нагріву поверхні інфрачервоного настінного обігрівача не перевищує 65 градусів, тому при випадковому дотику до нього у включеному режимі неможливо обпектися. До того ж, при будь-якому тиску на поверхню доріжок приладу відбувається автоматичне відключення. Цей пристрій має естетичний витончений вид. Тому відповідальні батьки використовують обігрівачі-картини в дитячих кімнатах.

Характеристики настінного обігрівача картини:

  • Безпека: захист по ДСТУ 3135.0-95 - клас II; захист оболонки по ГОСТ 15150-69 - клас Ip20
  • Площа нагрівача: 0,6 м2.
  • Температура на поверхні не більше - 65 С,
  • Час нагріву до робочої температури: 1 хв.
  • Ресурс роботи: 60 000 годин.
  • Потужність: 400 Вт.
  • Напруга: 220 В.
  • Вага: 0,75 кг.
  • Розміри: довжина - 100 см; ширина - 57 см;
  • Розміри в упаковці: висота - 57 см .; діаметр - 10 см;
  • Матеріал верхнього шару: плівка ПВХ ламінад.
  • Матеріал планочок тримачів: бук, смерека.

Відео, аналогного настінного обігрівача:





Обігрівач електричний "Сезони" - інфрачервоний обігрівач Тріо
Обігрівач електричний "Сезони" - інфрачервоний обігрівач Тріо