Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Обруч - тренажер «Хула Хуп Jemimah Health Hoop II»

Код товару: 1000514
Опис

Вага гімнастичного обруча - 1,7 кг.
Діаметр - 107 см.

Обруч Jemimah Health Hoop II - унікальний тренажер для талії, рук, ніг і стегон розроблений для фітнесу і гімнастики з додатковою функцією масажу.

Його вага становить 1,7 кг, діаметр 107см, завдяки цьому бажаний результат схуднення досягається швидше. Важливим достоїнством гімнастичного обруча є 96 вбудованих магнітних вставок. Кожна вставка має повітряний прошарок, яка забезпечує приємні заняття без дискомфорту і болю. Крім того, тренажер складається з 8 частин, легко збирається і розбирається, це дозволяє брати його з собою в різні поїздки.

Регулярні заняття з гімнастичним обручем допомагають сформувати чіткі лінії фігури, підтягнути м'язи, зменшити зайві сантиметри на талії. Обтяжений масажний обруч ефективніше спалює підшкірні жири на талії, животі, стегнах, підвищує тонус шкірних покровів і витривалість організму.
Також варто відзначити благотворний вплив магнітних вставок, які покращують кровообіг, обмін речовин, позитивно впливають на загальний стан здоров'я. Адже магніти в цілях лікування використовуються з давніх часів.

Масажний обруч Jemimah Health Hoop II подарує приємні і ефективні заняття в будь-який зручний час.

Під час обертання обруча масажні елементи тренажера, стикаючись з тілом, створюють дієвий масаж м'язів живота, спини, стегон. В результаті підшкірні жири згоряють швидше, шкіра стає більш пружною і еластичною, активізується циркуляція крові, поліпшується загальне самопочуття.

Використання обруча
Встаньте в середину обруча Jemimah Health Hoop II, ноги поставте на ширині плечей. Підніміть його на рівні пояса і починайте крутити, допомагаючи корпусом, навколо талії і стегон. Методику і швидкість тренування варто збільшувати поступово.
Для досягнення бажаного результату з обручем Jemimah Health Hoop II варто займатися не менше 20-30 хвилин на день.

Вигідні умови покупки обруча Jemimah Health Hoop II
Компанія СамеТо пропонує купити хула-хуп за доступною вартістю. Вигідна покупка приємно здивує відмінною якістю товару. Ввічливі консультанти зможуть відповісти на всі запитання по товару, способу оплати і доставки.





Обруч - тренажер «Хула Хуп Jemimah Health Hoop II»
Обруч - тренажер «Хула Хуп Jemimah Health Hoop II»