Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Фурмінатор - щітка для розчісування тварин FUBnimroat (розмір L)

Код товару: 1000684

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Домашні тварини приносять радість в наше життя, але, в той же час, і доставляють багато клопоту, особливо в період линьки. Величезна кількість вовни валяється по всьому будинку, доставляє масу неприємностей, створює безлад в будинку і може привести до алергії. Для того щоб запобігти безладу в своєму будинку і полегшити життя своєму домашньому улюбленцю, який теж страждає в цей період, необхідно регулярно вичісувати шерсть за допомогою спеціального фурмінатора. 

Фурмінатор - правильний інструмент для догляду за домашніми тваринами 

Тварин в період линьки необхідно розчісувати не рідше як два рази на тиждень. Процедура проводиться не менш як 15-20 хвилин. Швидко водити інструментом по шерсті не варто, щоб не травмувати живі волоски і шкіру тварини. Ні в якому разі не можна розчісувати тварин звичайним гребінцем. Необхідно використовувати тільки фурмінатор, що має спеціальну конструкцію, що дозволяє розплутувати і вичищати мертві і випавші шерстинки, не порушуючи структуру живих волосків і не дряпаючи шкіру. 
Перш ніж проводити процедуру груммінга, необхідно переконатися, що на шерсті немає ковтунів і застряглого сміття, щоб не заподіяти біль тварині в процесі розчісування. 

Зручність використання фурмінатора для тварин

Використовувати фурмінатор можна для: 

  • собак, 
  • кішок, 
  • кроликів, 
  • морських свинок, 
  • шиншил. 

Фурминатор виготовлений з міцного матеріалу, що не має в складі речовин, які можуть викликати алергічні реакції шкіри. Металеві зубці мають особливу конструкцію, що дозволяє піднімати волосся і ретельно і глибоко вичісувати підшерстя. Виріб оснащений ергономічною ручкою, що забезпечує зручність процесу розчісування.

Розмір L (10 см.).





Фурмінатор - щітка для розчісування тварин FUBnimroat (розмір L)
Фурмінатор - щітка для розчісування тварин FUBnimroat (розмір L)