Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Подовжувач бретелей для бюстгальтера Low Back Bra Strap, 3 шт.

Код товару: 1002074
Опис

Нещодавно повз мене по вулиці пройшла дівчина. Струнка фігура, гордо піднята голова, ідеальна зачіска, гарна сукня з відкритою спиною, сумочка і туфлі підібрані в тон в світло-коричневій кольоровій гамі. Ідеальний образ. Але ... Перехожі оберталися і поблажливо посміхалися слідом. На відкритій красивій спині «красувалася» широка бретелька від чорного ліфчика. Усе! Образ зруйнований.

Безумовно, Ви розумієте, що таке вбрання виглядає просто вульгарно. Якщо Ви вирішили надіти плаття з відкритою спиною, то необхідно продумати, як зробити так, щоб ліфчик не було видно. А все дуже просто. Потрібно купити подовжувачі для бретелей. Коштують вони не дорого і підходять для будь-якого ліфчика, який є у вашому гардеробі. І не потрібно навіть витрачати гроші на покупку нової спеціальної білизни.

Що являють собою подовжувачі бретелей

Подовжувачі бретелей оснащені кількома гачками і петлями, такими ж, як і на всіх бюстгальтерах. З їх допомогою Ви прикріплюєте подовжувачі до свого бюстгальтеру. Після цього схрещуємо бретелі внизу спини і застібаємо на животі. Бюстгальтер надійно зафіксований і його не видно через глибокий виріз сукні.

Подовжувачі бретелей виготовлені з м'якої еластичної тканини. Вони відмінно тягнуться, не передавлюють шкіру і не створюють відчуття дискомфорту. Навіть якщо Ви будете активно танцювати, бюстгальтер не буде соватися на Вас і його не доведеться постійно поправляти.

У комплект входять бретелі відразу трьох кольорів:

  • бежеві,
  • чорні,
  • білі.

Так що Ви можете носити одяг будь-яких кольорів.

Подовжувач бретелей Low Back Bra Strap, характеристики:

  • Максимальна довжина: 63 см;
  • Мінімальна довжина: 51 см;
  • 3 кольору в комплекті (чорний, білий і бежевий);
  • Бретелі розтягуються в довжину.





Алла ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Раньше невозможно было носить платья с открытой спиной, так как некрасиво выглядывало белье. А теперь эта проблема решена, к тому же в комплекте три удлинителя и подходят они практически ко всем бюстгальтерам.
Відповісти
Подовжувач бретелей для бюстгальтера Low Back Bra Strap, 3 шт.
Подовжувач бретелей для бюстгальтера Low Back Bra Strap, 3 шт.