Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Поглиначі запаху в холодильнику «Свіжість»

Код товару: 1000293

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Будь-яка людина рано чи пізно стикається з проблемою неприємного запаху в холодильнику. Що ж робити в такій ситуації? У першу чергу, його треба ретельно помити зсередини, перед цим, звичайно, відключивши від мережі. Не забудьте про зливний отвір, там може зібратися чимало бруду, а відповідно і джерел неприємного запаху. Але як би ви ретельно його не мили, повністю позбавиться від запаху у вас не вийде. А далі є кілька різних способів. Деякі продукти непогано вбирають неприємні запахи, наприклад, чорний хліб або лимон. Але такий засіб довго використовувати не можна, через тиждень лимон може, наприклад, згнити, і вам прийдется вже позбавлятися від нового неприємного запаху. Про способи позбавлення від запаху за допомогою лука і часнику тільки згадую, так як вони самі по собі джерела запаху, не всім приємного. Також можна поставити соду на блюдечку, вона непогано вбирає запах, але її дуже просто розсипати і теж додати собі ще проблем з прибиранням холодильника.

Найпростіший і ефективний спосіб прибрати неприємний запах в холодильнику - це кульки - поглиначі запаху.

Перший плюс в порівнянні з народними способами - більш тривалий термін "роботи", від 2 до 4 місяців, це вже залежить від розмірів вашого холодильника. Шарик можна покласти просто на полицю, він займає дуже мало місця, не боїться вогкості. Про неприємний запах ви вже точно забудете. Ще плюс - він не забиває, а усуває неприємні запахи.

Кульки проти неприємного запаху Свіжість досить прості у використанні. Все, що вам треба зробити - це відкрити упаковку і покласти кульку в холодильник. І все, поглинач стороннього аромату зберігає і забезпечує свіжість у вашому холодильнику, усуває самі бридкі запахи. Кульки, які ви не будете використовувати, треба покласти в пакет, щільно закрити і зберігати в місці захищеному від вологості.

Кульки антизапах можна використовувати не тільки для холодильника і морозильних камер, але і в будь-якому іншому місці з неприємним запахом.

Нехай у вашому холодильнику буде завжди приємний запах!





Марина ( 2019-03-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Если честно, когда покупала сама не верила что запах пропадет, удивили спасибо за товар рекомендую.
Відповісти
Поглиначі запаху в холодильнику «Свіжість»
Поглиначі запаху в холодильнику «Свіжість»