Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Поливальний шланг Xhose Pro 30 м. (Ікс Хоз Про)Поливальний шланг Xhose Pro 30 м. (Ікс Хоз Про)

Код товару: 1000569

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

 

Шланг для поливу xhose pro 30м в корені відрізняється від звичайних садових шлангів.

Він надміцний, зручний, займає мало місця. Шланг має унікальну конструкцію що складається з двох частин, внутрішній гумовий шланг і зовнішнє нейлонове покриття, яке запобігає зношенню шлангу. Завдяки такій конструкції поливальний шланг xhose компактний і зручний у використанні, не перекручується, не сплутується і не заламується, має високу міцність.

Чим же відрізняється шланг для поливу xhose від інших водяних шлангів?

Крім високої міцності і зручності у використанні шланг ікс хоз при надходженні води збільшується в довжину до трьох разів. Шланг розтягується автоматично, Вам для цього не доведеться докладати зусиль. Завдяки цій властивості він не займає багато місця при зберіганні. При подачі води шланг збільшується в довжині, а в порожньому стані повертається до вихідного розміру. Для виготовлення використовуються міцні перевірені матеріали.
Мити машину або поливати дачні грядки з допомогою шланг xhose одне задоволення. Шланг важить менше кілограма. Таким шлангом зможе користуватися навіть дитина. Шланг захищений від розривів, витримує високий тиск води, широкий діаметр забезпечує хороший тиск. Дев’ятишарова латексна трубка робить шланг більш міцним. Якщо шланг пустий він легко згортається і має невелику довжину. Зверніть увагу, що в описі, зазвичай, зазначена довжина шланга в робочому стані.

Для яких цілей можна використовувати Ікс Хоз Про:

  1. Полив грядок
  2. миття машин
  3. миття вікон
  4. чищення басейну

Ви можете знайти на сайті відгуки про шланг xhose і поцікавитися думкою людей, які вже використовують його. А якщо Ви самі володар такого шланга, то не полінуйтеся поділитися своїм досвідом.
Якщо ж Ви ще не встигли придбати шланг xhose, то покваптеся купити його, оскільки під час дачного сезону ця річ незамінна. Компанія «Самето» пропонує Вам поливальні шланги xhose pro різної довжини. Висока якість товару гарантовано!





Поливальний шланг Xhose Pro 30 м. (Ікс Хоз Про)Поливальний шланг Xhose Pro 30 м. (Ікс Хоз Про)
Поливальний шланг Xhose Pro 30 м. (Ікс Хоз Про)Поливальний шланг Xhose Pro 30 м. (Ікс Хоз Про)