Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Розкладний автомобільний універсальний столик Multi Tray

Код товару: 1000410

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Автолюбителі часто стикаються з проблемою відсутності рівної стійкої поверхні в машині, яка б грала роль столу. Враховуючи, що в літаках, наприклад, такими поверхнями обладнано кожне сидіння, то виникає питання - а машина чим гірше?

Для вирішення такого завдання і був створений розкладний автомобільний столик Multi Tray.

Це нехитра штучка легко транспортується в зібраному вигляді, розмір її всього 20 на 35 см, а в розкладеному і відповідним чином установленому вигляді функціонує як повноцінний відкидний стіл, подібний літакового.

Автомобільний столик Multi Tray можна встановлювати на кермо, на переднє крісло пасажира і на спинку переднього крісла для роботи за ним на задньому сидінні. Система кріплень обрана таким чином, що легко підходить до будь-якої поверхні, до будь-якої форми сидінь і діаметру керма. Максимальне навантаження, на яку розрахований Multi Tray становить 10 кг. Кут нахилу поверхні столу можна легко міняти. Виконано столик з високоякісного термостійкого пластику, що забезпечує його тривалу функціональну стійкість.

Використовують універсальний автомобільний столик Multi Tray для різних цілей:

попрацювати за ноутбуком в дорозі, перекусити в тривалій подорожі, просто випити гарячого чаю.

Використовувати столик можна як в стоячому, так і в рухомому автомобілі, однак, слід враховувати, що при русі автомобіля користуватися ним можуть тільки пасажири і кріпити стіл потрібно лише на пасажирські сидіння, щоб не заважав водієві. Прийом будь-яких гарячих напоїв тепер не буде проблемою, адже, багатофункціональний автомобільний столик обладнаний спеціальною виїмкою для склянки. Положення столика має бути чітко відрегульовано і строго горизонтальним при роботі або прийомі їжі.

Зручно використовувати Multi Tray, як автомобільний столик для ноутбука.

Тим людям, які здійснюю тривалі поїздки, можна чудово підготуватися до майбутньої конференції або зустрічі, просто поставивши свій комп'ютер на розкладний стіл, діставши мишку, гортаючи всі пункти вашої доповіді в зручному і наочному вигляді. Для дітей на столик можна поставити переносний телевізор або планшет, щоб малюк розважався і не відволікав дорослих. Такий стіл буде відмінним подарунком будь-якому автолюбителю і помічником всім пасажирам автомобіля.
 





Розкладний автомобільний універсальний столик Multi Tray
Розкладний автомобільний універсальний столик Multi Tray