Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Універсальний килимок для пікніка, сумка покривало для пікніка й пляжу 150х200 см

Код товару: 1007374
Опис

За вікном теплі літні дні, погода радує, а це значить, що пора відправиться на пікнік або активний відпочинок. Пікнік на свіжому повітрі - це відмінний спосіб провести час з близькими.

Для того, щоб після відпочинку залишилися хороші враження, потрібно в першу чергу подумати про комфорт, а саме про якісний килимок для пікніка

До покупки килимка для пікніка треба підійти з відповідальністю, адже саме він подбає про те, щоб Вашому відпочинку нічого не завадило і Ви відчували себе затишно і комфортно. Уникнути всіх проблем Вам допоможе складаний килимок, який забезпечить Ваш комфорт і сприятиме виникненню приємних емоцій на Вашому відпочинку. Килимок виконаний з якісного водовідштовхувального матеріалу. Такий килимок досить легкий і компактний. Не буде займати в машині багато місця і стане незамінним помічником в будь-якому поході.

Складаний килимок для пляжу і пікніка є незамінною складовою відпочинку

На ньому без проблем розміститься вся сім'я, так як він дуже місткий, а його цікавий дизайн зробить Ваш відпочинок більш барвистим, веселим і незабутнім. Модель має два шари матеріалу. Перший - верхній, приємний на дотик, а нижній шар водонепроникний, що дозволяє розмістити килимок на вологих ділянках землі: біля води, на мокрій траві або листі. Залежно від різних ситуацій, килимок може послужити скатертиною або покривалом від раптових погодних умов.

Килимок зручний в експлуатації і транспортуванні - в складеному вигляді займає мало місця і може поміститися в сумочку. А завдяки тому, що він має ручки і легкий по вазі, нести його не складе ніяких труднощів.

Купуйте складаний килимок для пікніка, щоб Ваш активний відпочинок проходив не тільки комфортно і зручно, але і весело, так як приємний барвистий дизайн килимка буде радувати око і зоряжати відмінним настроєм.

 Килимок для пікніка, характеристики:

  • Матеріал: водонепроникний поліестер;
  • Розміри: довжина - 200 см; ширина - 150 см;
  • Розміри в складеному вигляді: ширина - 24 см, довжина - 17; висота - 6 см;
  • Вага: 0,7 кг.
  • Країна виробник: Китай;

Ковдра для пікніка, комплектація:

  • Килимок для пікніка;
  • Поліетиленова упаковка.

Видео аналогичного товара





Універсальний килимок для пікніка, сумка покривало для пікніка й пляжу 150х200 см
Універсальний килимок для пікніка, сумка покривало для пікніка й пляжу 150х200 см