Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Швабра для чищення скла автомобіля Windshield Wonder

Код товару: 1000420

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У сучасному житті автомобіль це засіб пересування, засіб заробітку грошей, ми його використовуємо щодня, щоб дістатися на роботу, зустрітися з клієнтами, забрати дитину з дитячого саду. Відповідно він вимагає і щоденного догляду лобового скла, для безпечного пересування і гарної видимості.
Але в сучасній іномарці очистити скло від пилу і нальоту справа не з легких. Через нахил скла потрібно проявити певне терпіння, але і це не дасть доброго результату.

Відмінним помічником для будь-якого автомобіліста в цій непростій справі стане швабра для лобового скла.

За допомогою ручки- подовжувача з двома насадками і рухомою голівкою легко можна протерти скло і видалити бруд. При цьому зовсім не залишаються розводи, і відкривається хороший огляд. Все що потрібно це намочити насадку у воді і протерти скло.
Основними достоїнствами швабри є зручність у застосуванні, що допомагає вичистити лобове, задні і бічні стекла. Щітка видаляє будь-які забруднення і конденсат, і абсолютно не залишає розводів. Завдяки чому безпеку на дорозі і ідеальний огляд гарантований.

Дуже гідною перевагою є універсальність швабри для лобового скла.

Вона стане хорошим помічником не тільки автомобілістам, але і їх господаркам вдома, на дачі. Ідеально підходить така швабра для дзеркальних поверхонь, добре її використовувати і для очищення офісу. Завдяки рухомій голівці і ручці подовжувача в машині не залишається місць, з якими б не впоралася швабра. Доброю заміною будь-якій ганчірці і серветці стане насадка з мікрофібри. Завдяки чому миття лобового скла здійснюється без використання додаткових миючих засобів. Для цього достатньо взяти звичайну чисту воду. Дана швабра компактна (розмір щітки 10x15 см), що дозволяє зберігати її в багажнику автомобіля без всяких турбот.

Завдяки перевагам швабри чистка лобового скла принесе масу задоволення, заощадить ваші сили, час, гроші. При виготовленні швабри використовуються безпечні, екологічні матеріали.





Швабра для чищення скла автомобіля Windshield Wonder
Швабра для чищення скла автомобіля Windshield Wonder