Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Скретч карта світу Travel Scratch Map Gold

Код товару: 1001412

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У комплект входить:

  1. сретч карта світу Travel Scratch Map Gold російською мовою;
  2. тубус.

Скретч-карта світу «Travel Scratch Map Gold» (російською мовою) - це хороший подарунок для будь-якого мандрівника або просто для людини, який цікавиться географією.

За допомогою цього приладу можна не тільки вдосконалити свої географічні пізнання, а й оригінально прикрасити стіну квартири, офісу або робочого кабінету. Багато туристів купують собі скретч-карту для того, щоб відзначати на ній країни або міста, в яких вони побували або просто мріють відпочити. До речі, зробити це зовсім нескладно, достатньо лише потерти по певній ділянці карти монеткою, і захисний шар зітреться. Як бачите, процес нагадує те, як ми використовуємо скретч-карти для поповнення номера мобільного оператора.

Пропонована нами карта «Travel Scratch Map Gold» відрізняється оригінальним дизайном, тому що виготовлена з щільного глянсового матеріалу, який відмінно переносить механічні дії. Більш того, вона здатна грати роль мотиватора до подорожей або зберігати Вашу пам'ять про вже минулі поїздки по різних країнах. На даній карті зображено всі країни і міста, навіть самі маловідомі і карликові за масштабом. Зберігати її можна не тільки в розгорнутому вигляді, але і в тубусі протягом тривалого періоду часу. Зображення і написи на карті обов'язково залишаться такими ж чіткими, і не втратять своєї яскравості.

Створіть свою сімейну традицію. Подорожуйте по світу, а по приїзду додому, обов'язково виділяйте країни і міста, які вдалося відвідати. Ви самі здивуєтеся, наскільки цей процес стане захоплюючим і для дорослих членів Вашої родини, і для самих маленьких. Більш того, після проведених відміток Вам обов'язково буде, про що розповісти друзям та гостям, візуально продемонструвавши маршрути своїх подорожей.

 





Скретч карта світу Travel Scratch Map Gold
Скретч карта світу Travel Scratch Map Gold