Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Слуховий апарат Xingma XM-907

Код товару: 1000127
Опис

Перш ніж вирішити який слуховий апарат купити, ознайомтеся із загальними характеристиками слухових апаратів

Ви страждаєте втратою слуху, як мільйони людей на всій планеті? Тоді покупка слухового апарату Xingma XM-907 значно полегшить Вам життя.

Чому люди втрачають слух?

Існують два основних типи втрати слуху: кондуктивна і нейросенсорна.

Кондуктивна втрата слуху пов'язана з ускладненням проходження звуку через зовнішнє, середнє вухо, барабанну перетинку. Це може бути через вроджені дефекти, інфекції вуха, або це може бути генетичним захворюванням. Кондуктивну втрату слуху в цілому можна виправити хірургічним шляхом.

Нейросенсорна втрата слуху включає в себе пошкодження внутрішнього вуха. Це може бути викликано старінням, вагітністю, вірусними і бактеріальними інфекціями, генетичними захворюваннями, травмами (таких, як сильний удар по голові), впливом гучних звуків, використанням деяких ліків, скупченням рідини або доброякісною пухлиною у внутрішньому вусі. Нейросенсорна приглухуватість зазвичай не може бути усунена хірургічним шляхом і виправляється за допомогою слухового апарату.

Як слуховий апарат працює?

Слуховий апарат являє собою електронний пристрій з невеликим мікрофоном, який робить звук гучніше. Ви унікальні і слух Ваш унікальний, тому існує безліч стилів слухових апаратів і брендів. Один слуховий апарат не може працювати, для однієї людини так, як це було б для іншої.

Як купити слуховий апарат?

Спочатку, проконсультуйтеся з фахівцями та лікарями, щоб виключити причини втрати слуху, які можна виправити, такі як сірчана пробка, інфекція середнього вуха або пухлина.

Що необхідно враховувати:

Багато хто думає, що слуховий апарат буде виглядати відштовхуюче, не солідно або змінить ставлення оточуючих і тому відмовляються носити слухові апарати. Будьте чесні з самим собою. Носіння слухового апарату набагато менш помітно, ніж постійно просити людей повторити запитання чи відповідати невпопад. Правда в тому, що добре обладнаний слуховий апарат може значно поліпшити вашу здатність взаємодіяти з іншими. Слухові апарати можуть звести до мінімуму багато проблем, які пов'язані з втратою слуху, такі як труднощі розуміння співрозмовника або неможливість почути таймер або сигналізацію. Слуховий апарат допоможе Вам у боротьбі з почуттям соціальної ізоляції.

Якщо Ваша втрата слуху впливає на вашу здатність спілкуватися з іншими людьми або змушує Вас почувати себе не комфортно в суспільстві, можливо, настав самий час розглянути покупку слухового апарату Xingma XM-907.
Користуючись слуховим апаратом Xingma XM-907, Ви помітите значні поліпшення в якості Вашого життя.

Характеристики слухового аппарату Xingma XM-907:

  • Посилення звуку: 40±7dB;
  • Частотний діапазон: 300-4500Hz;
  • Вихід максимального насиченого звуку: 115±5dB;
  • Равноеффектівно-вхідний шум: ≤ 38dB;
  • Спотворення гармонійної хвилі: 10%;
  • Регулювання гучності: є (п'яти-ступінчаста);
  • Харчування: батарейка LR44 (є в комплекті);
  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Колір корпусу: бежевий;
  • Вага апарату (без батарейки): 9.3 г.

Комплектація слухового апарату:

  • Слуховий апарат;
  • Батарейки LR44 (3 шт.);
  • Вушні вкладиші різних розмірів (3 шт.);
  • Пластиковий футляр;
  • Інструкція користувача;
  • Картонна упаковка.

УВАГА: При можливих труднощах з налаштуванням звуку

Слуховий апарат свистить (з'являється високочастотний свист), коли посилений звук потрапляє в мікрофон слухового апарату, тобто коли звуки починають насильно витіснятися назовні. Основним завданням є герметизація вушного каналу і запобігання виходу посиленого звуку назовні.

При включенні слухового апарату (ще до установки його в вухо) виникає свист, який свідчить про працездатність апарату. Після того, як Ви наділи апарат на вухо, свист виникає тільки у випадках, коли вушний вкладиш неправильно підібраний або нещільно вставлений у вушний канал.





Елизавета ( 2018-11-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
брали разные из всех этот самый лучший, и удобный в носке.
Відповісти
Виктор О. ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Покупал для бабушки, звук достаточно хороший, осталась довольна.
Відповісти
Иван ( 2013-04-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +3 ↑
Коментар:
Спасибо, отличный слуховой аппарат. Звук хороший.
Відповісти