Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка «Комір»

Код товару: 1001299

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Що таке сольова грілка?

Сольова грілка використовується для локального обігріву тіла і загального зігрівання людини. До ділянки тіла, куди прикладають грілку, посилюється приплив крові, що й обумовлює болезаспокійливий і розсмоктуючий ефект. Розсмоктуюча дію грілки залежить від тривалості процедури, а не від температури грілки.

Перед застосуванням грілки в лікувальних цілях проконсультуйтеся з лікарем. Не забувайте, що застосування грілки при гострих запальних процесах (гострий апендицит або холецистит), при ушкодженнях шкіри, злоякісних пухлинах може викликати серйозні ускладнення. Особливу обережність дотримуйтесь при гострому болю в животі, так як вона може бути викликана гнійним запаленням (перитоніт).

Як користуватися сольовою грілкою Комір?

Сольовий аплікатор Комір має зручну форму для використання в області шийного відділу, плечей, ліктьових і колінних суглобів при різних захворюваннях, таких як остеохондроз, артрит, радикуліт і т.д.
Сольова грілка «Комір» викликає приплив крові до прогрітих ділянок, таким чином, забезпечуючи регенерацію клітин на пошкодженій ділянці і загоєння ран, що вкрай корисно при різних травмах і переломах.

Не знаєте, що подарувати бабусі або дідусю? Тут теж прийде на виручку сольовий аплікатор «Комір». Він допомагає без застосування шкідливих уколів і пігулок, зняти болі в шийному відділі і плечових суглобах, колінах, стабілізувати тиск при гіпертонії. Цим Ви проявите ніжну турботу і увагу, які так їм необхідні.

Аплікатором Комір дуже просто користуватися, потрібно всього лише надломити пружинку-активатор всередині соляного розчину і грілка почне нагріватися. Що б охолодити грілку, її потрібно покласти в холодильник на десять хвилин, і вона готова для використання в якості холодного компресу. Грілка Комір розрахована приблизно на 1000 запусків!

Сольовий аплікатор Комір - характеристики:

  • Час прогріву: 30-60 хвилин;
  • Розміри (Д/Ш/Т): 49.5x14x1.5 см.;
  • Колір: жовтий, зелений;
  • Вага: 750 г.

На нашому сайті в розділі «Сольові грілки» Ви підберете грілки кожному члену сім'ї, від найменших до найстарших. Бережіть себе і своїх близьких!

Завантажити інструкцію до сольових грілок, Word





Людмила ( 2018-11-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
не первый раз делаю покупки в этом магазине, всегда качественный товар и быстрая доставка!
Відповісти
вика ( 2016-04-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
очень хорошая и нужная вещь

Відповісти
Юрій ( 2015-08-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
раніше мав з запуском від кнопки - запускалась чудово. Запуск від палички у всіх трьох екземплярах, що купив, поки що трохи нервує - довго шукаєш той момент, коли спрацює.

Переваги:
Автономність - можливість використання в походах чи в інших подібних ситуаціях. Рідко підкреслюють, що після кип'ятіння її також можна використовувати - охолоджується повільно. Після охолодження запустити - і в результаті маємо подвійний цикл.

Коментар:
досить зручна в користуванні
Відповісти