Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Сольова грілка у вигляді 100 доларів

Код товару: 1007959

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Не знаєте, що подарувати найкращому другові на будь-яке свято? Ідеальним подарунком стане сольова грілка «100 баксів».

Такий оригінальний і забавний подарунок запам'ятається на довгі роки. Грілка в такому виконанні не тільки підніме настрій, але і принесе користь здоров'ю.
 
Грілка виконана в формі прямокутника, що дозволяє її використовувати в різних ситуаціях. Її можна застосовувати для прогрівання грудної клітини при ГРЗ, захворювань дихальних шляхів, ГРЗ. Крім того, грілку можна використовувати для прогрівання певних ділянок тіла (лікоть, коліно). Також в зимову пору, за допомогою грілки, можна зігріти руки.
Головною перевагою грілки «100 баксів» є гіпоалергенність, через що не виникне таких побічних ефектів, як печіння або інші алергічні реакції.
 
Що стосується складу, то грілка «100 доларів» є міцним пластиковим пакетом, який містить висококонцентрований розчин солі. У цьому соляному розчині є невелика пружина, яка при згині починає процес кристалізації солі. Завдяки цьому процесу, починається виділення теплі до 55C.
 
Експлуатувати грілку можна тривалий час. Підготовка до використання займає всього лише 25-30 хвилин. Для відновлення грілки не потрібно використовувати спеціальні пристрої - всього лише потрібно прокип'ятити термоелемент в воді протягом 15 хвилин.

Соляна грілка - характеристики:

  • Для запуску необхідно зламати паличку пускач всередині грілки;
  • Зберігає тепло від 30 хвилин до 4 годин залежно від температури навколишнього середовища;
  • Температура нагріву:  до +52 ° C
  • Розміри: 6.5x15.5 см .;
  • Для відновлення: оберніть грілку тканинною серветкою і прокип'ятіть протягом 10-15 хвилин до повного розчинення кристалів;
  • Вага: 142 г .

Комплектація:

  • Сольова грілка;
  • Інструкція російською мовою;
  • Поліетиленова упаковка.





Сольова грілка у вигляді 100 доларів
Сольова грілка у вигляді 100 доларів