Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спіннербейт Spinnerbait 10 гр. приманка на щуку, хижака

Код товару: 1000905

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Вага: 10 гр.

Кольори в асортименті! Уточнюйте у менеджера наявність певного забарвлення!

Коли 100 років тому спіннербейти (від англійського "spinner" - обертова блешня і "bait" - наживка) стали популярні в Сполучених штатах, вони отримали досить несподівану назву - сіннербейт (від англійського "sinner" - грішник), чому послужила чимала слава даної приманки, як особливо уловистої, і говорили, що її творець повинен був продати душу дияволу ... З тих пір пройшло не мало років, але спіннербейти так і залишилися одними з улюблених приманок рибалок по всьому світу.

Чим же spinnerbait такі особливі?

На перший погляд всі приманки спіннербейт вкрай незграбні. На двох кінцях кутового дроту розташовані елементи приманки: на одному кінці обертові пелюстки (або ж пелюстка), на іншому - голова риби, як правило, з опуклими очима 3D, і великий гачок в так званій «спідниці». Але як тільки Ви закидаєте приманку і починаєте проводку, Ваша думка кардинально змінюється. Пелюстки приходять в рух і починають крутитися, дріт вібрувати, а спідниця ритмічно колишеться то, збираючи, то розпускаючи пасма. Може це і є секрет спіннербейтів? Адже на рибу одночасно йде вплив звуком, кольором, імпульсами і вібрацією на органи слуху, зору і її бічну лінію. І хоча спіннербейт не має в природі ніяких прототипів, і взагалі мало схожий на живу істоту, риба охоче хапає цю приманку.

Переваги приманки спиннербейт

Як ми вже зрозуміли, купуючи спіннеррбейт ми отримуємо вертушку і колебалку в одній приманці. Але ще однією важливою перевагою є їх висока прохідність у водоростях. Пояснюється це в основному тим, що підчеп гачка приманки розташований в одній площині в дротяною частиною, що значно зменшує ймовірність втратити її десь у заростях. Іншими словами, Ви отримуєте одну велику незацепляйку.
Ще однією перевагою даного типу приманок є її варіативність. Практично всі «спідниці» spennerbait знімні, і Ви можете створювати необмежену кількість комбінацій, граючись з кольором і матеріалом спідниці. В основному «спідниці» роблять з силікону: вони стійкі до впливу сонця і солоної води, не злипаються, добре показують себе при проводці і легко змінюються.
Спіннербейти однаково добре показують себе як на поверхні, так і на глибині, при будь-якій техніці, темпі і швидкості проводки. Вони відмінно зарекомендували себе при лові абсолютно будь-якої риби, яка може бути цікава любителю спінінга. І хоча в нашій країні спіннербейти ще не стільки популярні, як в Америці, вони поступово починають знаходити свого користувача і міцно укореняються на ринку рибальських снастей.





Антонина ( 2016-06-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Не очень понимаю в приспособлениях для рыбалки, но муж был доволен моим выбором)

Відповісти
Спіннербейт Spinnerbait 10 гр. приманка на щуку, хижака
Спіннербейт Spinnerbait 10 гр. приманка на щуку, хижака