Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сумка холодильник в автомобіль на спинку сидіння

Код товару: 1001528

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сумка холодильник в автомобіль на спинку сидіння

Якщо ви зібралися в довгу дорогу на автомобілі, то неодмінно повинні подумати про організацію свого харчування на протязі шляху. Безумовно, необхідно взяти з собою їстівні припаси і не забути про воду. Але навіть за кілька годин шляху продукти можуть зіпсуватися і стати непридатними до вживання. Особливо якщо на вулиці стоїть спекотна погода. В такому випадку ви ризикуєте отримати харчове отруєння. Тому продукти потрібно перевозити тільки в сумці-холодильнику.

Автомобільна сумка холодильник – завжди свіжа їжа в дорозі

Сумка-холодильник в автомобіль зроблена за принципом термоса. Її внутрішня поверхня виконана з матеріалу, схожого на фольгу. Даний матеріал відражає теплові промені, тому температура продуктів, що містяться в сумці, довго залишається незмінною. Якщо ви покладете в неї теплі бутерброди, ємність з бульйоном, супом або що-небудь гаряче, то все це буде залишатися тепленьким протягом довгого часу. А якщо в сумку покласти овочі, холодні закуски, прохолодні напої, то вони не зіпсуються навіть в спеку. Для додаткового охолодження можна помістити всередину сумки пляшку з льодом. Термосумка збереже продукти свіжими влітку і теплими взимку.

Особливості сумки холодильника на спинку сидіння

Зовнішня поверхня сумки зроблена з міцного немаркого матеріалу, стійкого до появи потертостей і вицвітання. Застібається сумка за допомогою застібки-блискавки. З боків є три кишені, в які можна поставити пів літрові пляшки з водою і покласти речі, які можуть стати в нагоді в дорозі:

  • вологі серветки,
  • рушники,
  • столові прилади
  • журнали і т.д.

Сумка-холодильник даної моделі зручна тим, що оснащена спеціальними ременями, за допомогою яких кріпиться до спинки переднього сидіння автомобіля, тому не займає корисного простору. Завдяки добре продуманому дизайну, сумка прекрасно буде виглядати в салоні будь-якого автомобіля.

Характеристики термосумки в авто:

  • Розміри сумки (В/Д/Ш): 24x32x11 см.;
  • Основний матеріал: нейлон;
  • Колір: чорний.





Сергей ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Часто приходиться ездить по командировкам, незаменимая вещь
Відповісти
Сумка холодильник в автомобіль на спинку сидіння
Сумка холодильник в автомобіль на спинку сидіння