Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Сушка для жіночого і чоловічого взуття Target (Таргет)

Код товару: 1000481

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Колір: блакитний!

Технічні характеристики:
Напруга - 220 В.
Споживана потужність не більше - 12 Вт
Температура елемента при сушінні не більше - 65-80 С.
Час сушіння взуття - 2-4 години.
Маса приладу не більше - 0,4 кг.
Час установки необхідної температури не менше - 5 хв.

Неможливо не придбати цей недорогий, але потрібний і корисний прилад - сушилку для взуття Target, так як вона вважається річчю першої необхідності в періоди дощів і відлиг.

Цей сучасний побутовий прилад ефективно просушує промокле взуття. Промочити взуття в негоду по дорозі на роботу - не проблема, а ось просушити його за час робочого дня, тим більше, якщо поблизу немає опалювальних приладів, не завжди вдається. Повертатися додому з мокрими ногами загрожує застудою.

Сушарка Target - це якраз той пристрій, що дозволить утримувати взуття в сухому комфортному стані і вдома, і на робочому місці. У дощову погоду сушилку можна прихопити з собою на роботу, завдяки її невеликим розмірам і легкості (вага близько 400 г), тому що виготовлена вона з негорючого пластика і металевих пластинок. Працює вона від мережі, економно споживаючи електроенергію, так як потужність приладу не більше 12 Вт. Є також досить довгий шнур (більше 1 м).

Електросушарка взуття дуже проста у використанні.

Намокле взуття очистити від бруду, помістити нагрівальні елементи всередину і підключити до мережі. Спочатку прилад протягом 20 хвилин буде набирати потрібну температуру (розігріватися), а потім при постійному спеціальному тепловипромінюванні (65-70 градусів) буде забезпечувати повний прогрів взуття, розподіляючи його рівномірно по всьому об'єму. Тепло проводиться по алюмінієвих конструкцій сушарки. Прилад абсолютно безпечний, тому контролювати його роботу не потрібно. Завдяки керамічному нагрівальному елементу передбачено дбайливе і акуратне просушування всіх видів і розмірів взуття, а також різного внутрішнього матеріалу (хутро, текстиль). Час повного просушування - від 2 до 4 годин (залежить від ступеня намокання ).

Сушарка, виконана у вигляді колодки, оберігає взуття від деформації, тобто повністю зберігає первинну форму, виключаючи розтріскування і будь-які пошкодження шкіри. Прилад має антибактеріальний, протигрибковий і дезодоруючий ефект. Використання електросушарки Target допоможе уникнути застуди через мокрі ноги і при цьому збереже будь-яке взуття в прекрасному зовнішньому вигляді, і продовжить його термін служби. Вибрати, замовити і купити сушарку для взуття можна, скориставшись послугами компанії СамеТо.





Сушка для жіночого і чоловічого взуття Target (Таргет)
Сушка для жіночого і чоловічого взуття Target (Таргет)