Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Термос пляшка My Bottle Май Ботл 300 мл.

Код товару: 1001719

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Термос для напоїв My Bottle  300 мл

Без стильного термоса не обійтися кожному. У холодну пору за допомогою цього аксесуара можна зігрітися гарячим чаєм, а в теплу - підбадьоритися чашкою ароматної кави. Але всі ми знаємо, що термос термосу різнь. І для людини з активною життєвою позицією необхідно навіть такий атрибут, як термос, вибирати серйозно і обдумано. В першу чергу слід звертати увагу на функціональність виробу. Якщо термос виконаний з якісних матеріалів, то обов'язково буде утримувати тепло довго, чим порадує свого господаря. По-друге, потрібно дивитися на дизайн аксесуара. Всі ми хочемо виглядати стильно, навіть коли просто п'ємо вранці каву в транспорті.

Сьогодні величезною популярністю у тінейджерів і не тільки користуються пляшки і термоси My Bottle

Вони підкупили широку аудиторію невеликими розмірами, лаконічним зовнішнім виглядом, зручністю в експлуатації. Саме тому ми пропонуємо Вашій увазі термос My Bottle Май Ботл на 300 мл, який також дозволить Вам залишатися в тренді і подарує масу приємних моментів. Термос My Bottle буває і чорним, і білим. Кришечка у вироба будь-якого забарвлення виконана в сріблястому кольорі. Аксесуар здатний утримати тепло налитої в нього рідини до 6 годин, а це означає, що за допомогою нього Ви зможете насолодитися гарячим напоєм не тільки вранці по дорозі на навчання або роботу, але і під час обідньої перерви. Термос комфортно тримати в руці, так як його діаметр становить всього 5,5 см, а висота - 23 см. Крім того, такі габарити дозволяють носити його з собою не тільки у великому місткому рюкзаку, але і в витонченій дамській сумочці.

My Bottle Май Ботл стане не тільки корисним придбанням для особистого використання, а й ідеальним варіантом подарунка для подруги, друга або колеги. Отримати такий аксесуар як презент буде приємно кожному без винятку!

Пляшка термос My Bottle, характеристики:

  • Матеріал термоса: нержавіюча харчова сталь;
  • Тримає температуру до 6 годин;
  • Ємність: 300 мл;
  • Висота (з кришкою): 23 см.;
  • Діаметр: 5.5 см.;
  • Вага: 280 гр.;
  • Кольори: чорний, білий.;





Термос пляшка My Bottle Май Ботл 300 мл.
Термос пляшка My Bottle Май Ботл 300 мл.