Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Туристична похідна фляга з мискою

Код товару: 1002507

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Немає нічого більш важливішого для людського організму, ніж вода і їжа. А особливо, коли Ви перебуваєте в екстремальних умовах далеко від цивілізації. Тому, вирушаючи в дорогу, не забудьте взяти з собою необхідний запас води, а так само не забудьте про ємність, в якій зможете приготувати собі їжу. З цим завданням Вам може допомогти впоратися даний туристичний набір.

Кому знадобиться похідний туристичний набір із фляги з мискою?

Даний похідний набір може мати масу застосувань, як десь при вилазці на природу, так і в повсякденному житті. Його можна взяти з собою в похід, тривалу подорож, на риболовлю, полювання, велопрогулянку, на дачу і навіть для різних робіт, що вимагають фізичної сили. У туристичному наборі є все необхідне для того щоб влаштувати привал, приготувати їжі, поїсти і випити води. Туристичний набір компактно складається в чохол, який кріпиться на пояс. Таким чином, у Вас під рукою завжди буде вода або інша необхідна рідина. Тканинний чохол має забарвлення кольору хакі, тому буде дуже добре поєднуватися з камуфляжним одягом. Так само цей набір можна спорядити дитині в табір або похід, де він зможе вигідно виділитися серед однолітків.

Характеристики похідного набору

Фляга виконана з високоякісного харчового пластику зеленого кольору. Вона зручно закривається за допомогою кришки закрутки і надійно утримує вміст всередині. Алюмінієвий корпус миски дозволяє готувати і розігрівати їжу на багатті. Страви з ароматом димку завжди дуже смачні і їх хочеться їсти знову й знову. Компактні розміри набору дозволяють легко розмістити його в сумці або підвісити до шлейки рюкзака. А якщо під час походу, Ви натрапите на підземне джерело, то зможете наповнити флягу живою водою. Похідна фляга з мискою в чохлі легко миється і не піддається корозії.

Цей набір з фляги з мискою може стати відмінним подарунком для юних дослідників та для дорослих мисливців за пригодами.

 

Характеристики:

  • Об'єм: 1 л
  • Колір: Оливковий
  • Матеріал: ABS-пластик
  • Призначення фляги: Для води
  • Форма: Овальна
  • Тип горловини: Вузька

Комплектація:

  • чохол
  • фляга
  • миска





Туристична похідна фляга з мискою
Туристична похідна фляга з мискою