Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ультразвуковий відлякувач собак Ximeite MT-650

Код товару: 1007973

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо у вас страх перед вуличними собаками і ви не знаєте як себе захистити в разі нападу, вам слід купити ультразвуковий відлякувач собак.

Це сучасне пристосування, яке займає мало місця в сумочці і здатне повністю запобігти нападам собак. Ви зможете втримати агресивну собаку на відстані навіть до 10м. Ультразвуковий відлякувач незамінна річ. Якщо ви живете в сільській місцевості або в погано освітленій місцевості і виходите в темний час доби на вулицю, вам просто необхідно мати з собою ультразвуковий відлякувач. Навіть ті собаки, які гуляють з господарями, дуже часто бувають без намордників і навіть агресивними, крім того вони можуть бути нещепленими і мають у своєму розпорядженні небезпеку для інших людей. За допомогою ультразвукового відлякувача для собак ви не нашкодите тварині але максимально захистите себе.

Такий спосіб швидко допомагає собаці зреагувати і зупинитися. Після чого у неї відразу пропаде бажання нападати на вас. Використовувати прилад потрібно правильно Якщо ви бачите загрозу від тварини, направте на нього ультразвуковий відлякувач тим боком де є отвір випромінювання. Після цього слід натиснути на кнопку і утримувати її до того моменту, поки собака не злякається і не втече. Пристрій має пластиковий корпус, живиться від крони яка не йде в комплекті. Важить прилад усього 66 грам поміщається навіть в самій маленькій жіночій сумочці. Є зручний ремінець для носіння. Купити такий прилад можна вже сьогодні в нашому інтернет магазині. Подбайте про свою безпеку і замовляйте прилад з доставкою.

Технічні характеристики відлякувач:

  • Тип: ультрозвуковий.
  • Матеріал: пластик.
  • Харчування: 9V, 1 батарея 6F22. (Крона йде в комплекті).
  • Розміри: 13x5x2,5 см
  • Вага: 66 р

Комплектація відлякувач для собак:

  • відлякувач;
  • Батарейка (корона);
  • Інструкція англійською мовою;
  • Ремінець для зручного носіння;
  • Торти ексклюзивні.





Алина ( 2020-10-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Часто встречаю разных бездомных собак так что решила перестраховаться и купить себе. Пока нареканий на отпугиватель нет , работает
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2020-10-23
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо за Ваш отзыв, Алина!

Відповісти
Ультразвуковий відлякувач собак Ximeite MT-650
Ультразвуковий відлякувач собак Ximeite MT-650