Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Універсальний тримач для планшетів PC Holder

Код товару: 1001078

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Підходить для: 8-12 дюймових планшетних ПК
  • Тримач регулюється від 210 до 320 мм.
  • Присоска діаметр: 92мм
  • Зарядний пристрій: немає
  • Матеріал: ABS

У наші дні в кожній родині є планшет, а то й кілька. Цей гаджет ми використовуємо, щоб грати в улюблені ігри, завжди мати доступ до інтернету, почитати книгу, показати дитині його улюблений мультфільм і т.д. Носити планшет з собою зручно, тому що він має досить легку вагу і компактні розміри. А використовувати його можна і в транспорті, і за чашкою чаю в кафе, і навіть на роботі в обідню перерву. Але як експлуатувати планшет в машині? Дуже просто! Даний гаджет з легкістю виконає роль навігатора, розважить Вас в пробці переглядом художнього фільму або прослуховуванням улюблених мелодій.

Досить лише придбати автомобільний тримач для планшета, і Ви зможете експлуатувати свій улюблений гаджет і в дорозі, і на автостоянці.

Наприклад, підійде держатель HOLDER 019, який можна надійно прикріпити в салоні машини, відрегулювати максимально в зручному положенні для перегляду. Планшет в ньому фіксується надійно, дбайливо, при цьому під час їзди залишається нерухомим.
HOLDER 019 підходить для гаджетів будь-якого розміру - від 8 до 12-дюймових. А ще цей тримач для планшета в авто має компактні розміри і не займає багато місця. Це свідчить про те, що він впишеться навіть в самий маленький салон.
Як бачите, автотримач для планшета - це прилад, який забезпечить комфортне використання Вашого улюбленого гаджета навіть в дорозі. А купити даний виріб можна в нашому інтернет-магазині «Саме То» вже зараз. Зробивши покупку цього аксесуара для автомобіля, Ви особисто переконаєтеся в його функціональності і практичності.

 





Оля ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
покупали для использования в машине. мы довольны, отлично держится!

Відповісти
Універсальний тримач для планшетів PC Holder
Універсальний тримач для планшетів PC Holder