Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний тримач парасольки для дитячої коляски

Код товару: 1002553

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Педіатри стверджують, що гуляти з новонародженими дітьми потрібно щодня в будь-яку погоду. Це сприяє зміцненню імунітету і правильному розвитку малюків. На щастя, сучасні виробники дитячих колясок подбали про зручність і затишок немовлят, створивши багатофункціональні коляски, в яких дітки надійно захищені від вітру, морозу і дощу. А ось мами, гуляючи з коляскою, часто змушені відчувати дискомфорт. Особливо в дощову погоду. Адже якщо в мороз досить одягнутися тепло, то під час дощу неможливо сховатися під парасолькою, так як вкрай незручно одночасно тримати і ручку коляски і парасольку.

Але ми можемо порадувати молодих мам - в нашому інтернет магазині з'явився тримач для парасольки для дитячої коляски, який зробить прогулянки в негоду комфортними для батьків.

Що являє собою тримач для парасольки для дитячої коляски і велосипеда 

Тримач парасольки для дитячої коляски складається зі спеціальних кріплень і штанги. Кріплення дозволяють монтувати пристрій на будь-який поручень:

  • одне кріплення встановлюється зверху поручня,
  • друге кріплення - знизу.

Після цього вони скручуються болтами і забезпечують надійне кріплення штанги.

У складеному стані штанга має довжину 30 см, в розкладеному - 45 см. Довжину можна регулювати за допомогою спеціального клапана. Це дає можливість встановлювати купол парасольки на такій висоті, яка Вам необхідна.

Також можна регулювати кут нахилу купола, повертаючи його в будь-яку сторону. Так що, звідки б не дув вітер, Ви будете надійно захищені від струменів дощу. Хоча використовувати тримач можна не тільки в похмуру, але і в сонячну погоду. Під куполом Ви точно не отримаєте опіків від інтенсивних сонячних променів.

Тримач для парасольки - помічник для любителів активного відпочинку

Тримач парасольки буде вдалим придбанням не тільки для молодих батьків. Він стане в нагоді велосипедистам, рибалкам, любителям відпочинку на природі. Його можна з легкістю кріпити на раму велосипеда, поручень розкладного похідного крісла або стільця. Він захистить Вас від дощу і сонця, при цьому руки будуть залишатися вільними.

Характеристики тримача для парасольки на коляску і на велосипед:

  • Матеріал: твердий пластик, нержавіюча сталь;
  • Складається і розкладається;
  • Можна використовувати під будь-яким кутом (кут нахилу 360°);
  • Довжина в складеному стані: 30 см;
  • Довжина в розкладеному стані: 41 см;
  • Діаметр штанги: 2 см;
  • Призначений для велосипедів, дитячих та інвалідних колясок, ходунків, складних стільців і т.д .;
  • Підходить для використання будь-яких парасольок, крім великих пляжних;
  • Рекомендується використовувати при слабкому вітрі до 5 м / с.





Універсальний тримач парасольки для дитячої коляски
Універсальний тримач парасольки для дитячої коляски