Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Харчові пакети Green Bags

Код товару: 1000341

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

10 великих пакетів 42х28 см.
10 середніх пакетів 38х25 см.

Якщо ви ще не чули про нові харчові пакети, то саме час це виправити.

Пакети для зберігання овочів і фруктів - це річ, яка приводить у захват усіх жінок-домогосподарок у всьому світі. Ці пакети володіють унікальною функцією: продовжують життя фруктам і овочам, зберігаючи їх такими, якими ви їх туди поклали. Продукти не псуються тижнями в холодильнику, якщо вони у харчовому пакеті.

Чому ж овочі та фрукти псуються? Винен в цьому етиленовий газ, який виділяється з рослин в процесі росту, дозрівання і навіть коли ми їх вже зібрали. Ці пакети зроблені з матеріалу, який вбирає цей газ. Це і є їх "секрет молодості".
Коли провели дослідження, то з'ясували, що невелика сім'я велику кількість продуктів викидає від того, що люди не встигають їх з'їсти, вони гниють і втрачають свій смак, колір, свіжість, аромат. Тільки подумайте, скільки ми грошей викидаємо "на вітер", але можна ж їх заощадити і купити унікальні пакети для овочів і фруктів.

Як же ними користуватися? Дуже просто: купуєте пакет, складаєте свої овочі та фрукти, і вільно можете ставити їх в холодильник, вони можуть там пролежати кілька тижнів замість декількох днів.
Отже, результат позитивний, адже нічого не псується і не викидається. Всі пакети дуже зручні у використанні, їх можна використовувати багато разів, міцні, дуже добре миються і сушаться .

На ринку представлена відмінна марка цих пакетів - Green Bags. Якщо ви купуєте один комплект Green Bags, то отримуєте відразу пакети різних розмірів: маленький, середній і великий. В один такий пакет середньої величини можна помістити кілька кілограмів продуктів, як морква, буряк, паприка, томати, картопля, яблука, груші, сливи, персики, апельсини і т.д. Пакети досить дешеві і купити їх може кожен.