Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вакуумний масажер Cellules (Целюлес) з 2 насадками

Код товару: 1000016

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація вакуумного масажера Целюллес:

1. Пристрій для вакуумного масажу Целюллес Celluless.
2. Дві насадки (велика і маленька).
3. Зарядний пристрій.

Величезна кількість людей, більшість з яких складають жінки, страждають від целюліту.

Саме для них на ринку з'явився такий апарат як Celluless (Целюлес).

Це альтернативний метод антіцелютних процедурам, здійснюваним в спа-салонах.
Celluless являє собою антицелюлітний вакуумний масажер, який позбавить Вас від токсинів і жирів, що збираються під шкірою, целюліту і «апельсинової» кірки. Апарат стимулює кровообіг і покращує текстуру шкіри.
Секрет ефективності вакуумного масажера Целюлес з 2 насадками криється в подвійній дії: з одного боку, він робить глибокий вакуумний масаж, прискорює обмін речовин і знищує клітини целюліту, таким чином, приводячи Вашу фігуру в порядок, з іншого - робить шкіру ніжною та м'якою, повертаючи їй колишню пружність і молодість.
Вакуумна терапія давно відома як альтернатива хірургічному втручанню в боротьбі із зайвою вагою. Використовуючи антицелюлітний масажер Celluless, Ви не піддаєте себе ніякій небезпеці, на відміну від хворобливих ін'єкцій і дорогих операцій. Ви самі контролюєте процес масажу і регулюєте інтенсивність і силу вакууму всередині насадки. До речі, про насадки. У цій моделі їх цілих дві, різного діаметру, що б Ви могли підібрати оптимально зручну насадку для кожної ділянки тіла.

Антицелюлітний вакуумний масажер можна використовувати на різних ділянках тіла: руки, живіт, стегна, сідниці.

Перед тим як приступити до масажу, оброблювану ділянку слід змастити косметичним маслом, що б пристрій краще ковзав. При виборі інтенсивного режиму, не забувайте натискати кнопку, що б відпустити вакуум.
Вакуумний масажер Целлюлес допоможе позбавиться від розтяжок, жирових відкладень і целюліту, зробить шкіру підтягнутою і додасть їй здоровий вигляд, додасть форму талії і стегнам, поліпшить циркуляцію крові і загальний стан організму.

Завантажити інструкцію до вакуумного масажера Celluless і Cellu 5000 Word





Вакуумний масажер Cellules (Целюлес) з 2 насадками
Вакуумний масажер Cellules (Целюлес) з 2 насадками