Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Візуальний відлякувач птахів Око (від голубів і горобців)

Код товару: 1001399

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Розмір: 23х20 см.
  • Ефективна площа (дальність) дії, м2: 200 м2
  • Матеріал: пластик, оракал

Голуби і горобці - це приємні милі пташки, але якщо Ви є господарем ділянки або заміської дачі, де вирощуєте овочі і ягоди, то вони можуть доставити Вам силу-силенну неприємностей. Для таких цілей рекомендуємо заздалегідь придбати візуальний відлякувач птахів «Око», щоб запобігти псуванню врожаю.

Виріб являє собою спеціальну табличку-підвіску, на яку нанесено яскраве зображення ока пернатого хижака, що і здатний відлякати дрібних пташок, таких як ластівки, голуби або горобці. Аксесуар зроблений з якісного пластику, якому зовсім не страшний дощ і вітер, тому табличка у вигляді ока гарантовано прослужить Вам протягом декількох сезонів. Крім того, такий корисний і функціональний атрибут стоїть зовсім недорого, і дозволити його покупку собі може будь-який житель нашої країни.

Розташувати відлякувач «Око» можна в підвішеному стані, наприклад на плодовому дереві, або в прикріпленому - на стовпі.

До речі, якщо виріб буде перебувати в русі, тобто постійно хитатися від впливу вітру, то його ефективність буде в два рази вище, ніж при нерухомій фіксації. Обертання, відблиски і яскраві відтінки «Ока» дратують птахів і відганяють від місця їх локації.

Якщо територія, яку необхідно захистити, має велику площу, то Вам знадобиться кілька відлякувачів, які найкраще розмістити пропорційно по всьому периметру. Так, одне «Око» ефективно діє на площі близько 200 м2. Врахуйте, птиці відреагують на виріб тільки в тому випадку, якщо він буде добре видним, а це означає, що він повинен знаходитися на певній висоті від землі. До речі, не варто очікувати ефекту від відлякувача моментально, він може бути помітний всього через кілька днів або тиждень.

 





Візуальний відлякувач птахів Око (від голубів і горобців)
Візуальний відлякувач птахів Око (від голубів і горобців)