Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

USB запальничка Panthera Ukraine з гербом України

Код товару: 1001707
Опис

Висота: 4.5 см.
Ширина: 5 см.
Товщина: 8 мм.
Тип підпалу: спіральний нагрівальний елемент.
Емблема: герб України.

Якщо Ви вирушаєте в гості за кордон до своїх знайомих, хочете піднести комусь незвичайний подарунок або просто приємно здивувати близьку людину, обов'язково не забудьте купити USB-запальничку Pantera Ukraine. Отримати такий аксесуар буде приємно не тільки курцеві, а й абсолютно кожній людині без винятку. Адже всі ми знаємо, наскільки запальничка - корисна річ. Вона виручить на природі при розпалюванні багаття, в домашніх умовах при запалюванні свічок і т. Д. Безумовно, деякі думають, що з цими функціями відмінно справляються звичайні сірники, але це далеко не так. Сірники швидко гаснуть при легкому подиху вітру, можуть стати сирими у вологому приміщенні. А ось USB-запальничка не підведе свого власника ніколи і ні за яких умов. Але і це далеко не всі переваги даного аксесуара.

По-перше, USB-запальничка Pantera Ukraine має стильний і презентабельний зовнішній вигляд. Вона виконана у формі брелка трикутної форми з мотузкою і акуратно упакована в подарункову коробочку. А це значить, виріб буде гідно виглядати під час дарування. По-друге, дана запальничка працює завдяки спіральному нагрівальному елементу, т. б. Не потрібно турбуватися про те, що в ній може закінчитися пальне - газ або бензин.

USB-запальничка Pantera Ukraine на вигляд нагадує золотий злиток, на якому вигравірувано герб України. Саме тому вона подобається всім іноземцям, так як є ідеальним сувеніром, і патріотичним українцям. Використовувати пристрій для прикурювання дуже зручно при будь-якій погоді. Запальничка не ​​гасне на вітрі і при сніжній погоді. Крім того, її дуже приємно тримати в руці, так як виріб має зручну ергономічну форму. Одним словом, вже після першого використання в USB-запальничку Pantera Ukraine закохається кожен!





USB запальничка Panthera Ukraine з гербом України
USB запальничка Panthera Ukraine з гербом України