Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електронна запальничка брелок BMW/Mercedes (Art - 811) - електрозапальничка від USB

Код товару: 1007492
Опис

Чоловіки в захваті від оригінальних та красивих запальничок. Запальничка спіральна USB 811 не залишить байдужим навіть найвибагливішого покупця. Це не просто засіб для прикурювання, це стильний пристрій, що показує смак і статус його носія.

Запальничка USB - це безшумна електрична запальничка, яка надає вашій сигареті ідеальний підпал кожен раз

Функціонує в будь-яку погоду, екологічно безпечна. Після відкриття кришки запальнички з'являється елемент розжарювання зі спіраллю для прикурювання. Спіраль вимикається при закритті кришки або через 12-15 секунд автоматично. Прослужить довгі роки без нарікань і забезпечить якісне джерело вогню. Розбірна, спіраль при необхідності легко замінюється. Цей пристрій стане в нагоді як поціновувачу тютюнових виробів, так і будь-якій людині в повсякденних цілях.

З таким пристроєм Ви завжди будете у всеозброєнні і готовими до раптової непередбаченої ситуації, адже цей пристрій має маленький і зручний розмір, і до того ж дуже легкий. До того ж спіральна запальничка досить вигідна, адже вам не потрібно постійно витрачатися на заправку. Для використання необхідно всього лише зарядити її за допомогою USB кабелю.

Перед використанням запальнички необхідно повністю зарядити акумулятор пристрою. Для цього необхідно підключити її до будь-якого джерела живлення з напругою 5 вольт і USB роз'ємом. В середньому для повної зарядки потрібно близько 3 годин.

Різновиди спіральних запальничок USB

Сучасний, модний і стильний електронний аксесуар, виконаний в стилістиці популярних автомобільних брендів. Такий пристрій може стати невеликим презентом для тих, у кого є авто цих виробників. Навіть якщо він далекий від паління цигарок - надійна запальничка в бардачку не завадить ніколи.

На даний момент існують такі моделі даної запальнички:

  • BMW, синя;
  • BMW, золотиста;
  • BMW, чорна;
  • Mercedes, синя;
  • Mercedes, чорна;
  • Mercedes, золотиста. 

Наявність певного дизайну уточнюйте у менеджера під час оформлення замовлення!

Запальничка спіральна USB 811 - це корисний, практичний пристрій, який відразу замінить всі ваші колишні запальнички. Ця модель може стати відмінним подарунком, поповнити колекцію поціновувача запальничок, значно спростити і урізноманітнити процес куріння.

Очевидно, що гаджет нового покоління складається виключно з плюсів. І об'єктивно немає недоліків. Якщо Ви вирішили, що вам потрібна така електрозапальничка, то зараз саме час її придбати. Нове покоління просуває в маси систему електричного займання. Необхідно тільки зарядити пристрій, і він буде працювати довгий час. Всередині встановлена ​​спіраль накалювання, яка і включається в роботу від струму. USB-запальничка при правильному використанні буде справно виконувати свої функції навіть в дощову або вітряну погоду завдяки спіралі, яку розпалює до потрібної температури літієвий акумулятор. Заряджається електронний пристрій через будь-який USB-порт, після чого може призвести понад 100 підпалів.

Запальничка спіральна, характеристики:

  • Елемент займання: спіраль;
  • Інтерфейс входу зарядного пристрою: micro USB;
  • Матеріал корпусу: метал + пластик;
  • Розміри: 55х38х7 мм;
  • Вага: 50 г.

Електронна запальничка, комплектація:

  • Запальничка;
  • Зарядний кабель (USB-MicroUSB)
  • Подарунковий кейс.





Електронна запальничка брелок BMW/Mercedes (Art - 811) - електрозапальничка від USB
Електронна запальничка брелок BMW/Mercedes (Art - 811) - електрозапальничка від USB