Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електрична сушка для взуття Осінь - 7 (17.5 - 20 см.)

Код товару: 1000421

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Практична і компактна сушка для взуття Осінь 7 - дає можливість носити своє улюблене взуття навіть при несприятливій погоді.

Даний прилад допомагає висушити взуття, не деформуючи його верхню частину і зберігаючи форму. Конструктивні особливості сушарки дозволяють плавно і рівномірно прогрівати поверхню взуття зсередини, позбавляючи її від підвищеної вологості. За 4 з невеликим години Ваше взуття висохне, що дозволить одягнути його вже на наступний ранок. Прилад дозволить тримати ноги в теплі, що необхідно для збереження Вашого здоров'я.

Сушка взуття виконується тільки після її чистки. Сушарка вставляється всередину взуття і потім включається в електромережу. Термоелемент, нагріваючись, рівномірно просушить взуття, споживаючи при цьому незначну кількість електроенергії. Електрична сушка здійснює повне прогрівання взуття, дозволяє, застосовуючи невелику кількість електрики, ефективно і надійно просушити взуття різного призначення, починаючи з 35 розміру.

Дану функцію здійснюють 2 нагрівальних елемента, виконані з кераміки і потім вбудовані в пластикові кожухи, які з'єднуються електричним дротом, і потім включаються в розетку. Сушарка швидко нагрівається і досягає температури не вище 60°-70°С, щоб взуття не деформувалася.
Від ступеня промокання взуття, залежить час його просушування, зазвичай це становить 3-5 годин.

Унікальна форма сушарки не дає можливості Вашому взуттю розсохтися і деформуватися, вона розтягує шкіру і вирівнює підйом

Мокре взуття - це не тільки комплекс неприємних відчуттів, а й загроза захворіти простудними захворюваннями. Якщо у Ваших дітей взуття вологе - це загрожує підвищенням температури і нежиттю. Сухе, тепле взуття - запорука міцного здоров'я всіх членів сім'ї. Прилад працює при напрузі 220V, споживає при нагріванні лише 12W електроенергії, абсолютно безпечний, корпус виготовлений з термостійкої пластмаси, є автоматичний терморегулятор, шнур для підключення - 1.1 м. Придбати сушку для взуття можна за допомогою інтернет - магазину СамеТо.





Адриана ( 2018-12-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Недавно купила, как раз на зиму, а то дети постоянно приходят с мокрыми ногами, качеством довольна.
Відповісти
Лена ( 2018-11-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Очень актуальна в осенне-зимний период. Выручает постоянно

Відповісти
Ольга Олександровна ( 2016-10-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +2 ↑
Переваги:
Сушит обувь качественно, детскую тоже можно сушить!

Відповісти
Електрична сушка для взуття Осінь - 7 (17.5 - 20 см.)
Електрична сушка для взуття Осінь - 7 (17.5 - 20 см.)